0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Δεν προέτρεψα κανέναν να φύγει στο εξωτερικό!β) Το να εργαστεί κάποιος ως διορθωτής σε εκδοτικό οίκο ή ως στατιστικολόγος σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, του στερεί την ιδιότητα του φιλολόγου ή του μαθηματικού αντίστοιχα; γ) Δε γράφω ό,τι γράφω επειδή, όπως υποστηρίζεις, έχω λύσει το πρόβλημά μου, αλλά επειδή πραγματικά νοιάζομαι για το μέλλον των συναδέλφων και της δημόσιας εκπαίδευσης. Είναι άδικο να γράφεται από κάποιους πως μιλάω εκ του ασφαλούς, τη στιγμή που πάντα τις ίδιες θέσεις είχα και έχω, τη στιγμή που ποτέ δεν κοίταξα το δικό μου το συμφέρον! Σταματήστε να εξυπηρετείτε τα σχέδια του Υπουργείου, να επιβεβαιώνετε το πόσο αναλώσιμοι είστε, να τους ευχαριστείτε που σας κάλεσαν για μια χρονιά ακόμη αναπληρωτές, ενωθείτε και απαιτείστε! Πείτε όχι στην αναπλήρωση ΟΛΟΙ και τότε θα βάλετε σε πραγματικούς μπελάδες το Υπουργείο! Σκεφτείτε λίγο πιο μακριά! Αν αυξηθεί το ωράριο εργασίας 1-2 ώρες, του χρόνου, του παραχρόνου, πόσοι από τους σημερινούς αναπληρωτές, θα βρεθείτε άνεργοι; Τι θα κάνετε τότε; Δε θα αναζητήσετε αλλού εργασία; Μην είστε κι άλλο υποχωρητικοί και μοιρασμένοι!
Λέω να μην κάνετε καθόλου αίτηση για αναπληρωτές, να απαιτήσετε διορισμούς με αυτόν τον πιεστικό τρόπο!
Μια απλή ερώτηση gia, και αν θέλεις φυσικά μου απαντάς. Εσύ, το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του τελευταίου ΑΣΕΠ και του διορισμού σου, δεν έκανες καθόλου αίτηση; Ή τουλάχιστον τα χρόνια που βρισκόσουν στα δικαστήρια μέχρι να έρθει η πολυπόθητη δικαίωση;
Η λύση που προτείνει η gia 96 είναι η μόνη που θα οδηγήσει άμεσα σε διορισμούς αλλά είναι ΠΛΗΡΩΣ ανεδαφική. Ο λόγος; 1. Τόσες χιλιάδες αναπληρωτές δε μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για να πράξουν όλοι το ίδιο και 2. Σε τόσες χιλιάδες άτομα θα βρεθούν αρκετοί που θα πάνε κόντρα για να επωφεληθούν. Αυτά συμβαίνουν όταν το μοναστήρι έχει αμέτρητες καλόγριες....
Στο νόημα των αποσπάσεων υπάρχουν σχόλια απαξιωτικά από τη συγκεκριμένη "συνάδελφο". Τα έχουμε διαβάσει!
Να μείνουμε λίγο στα δικά μας συναδελφοι.Κουραστηκαμε από εξυπνάδες......