0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τωρα να πω και εγω κατι ελαφρως ασχετο,περιμενει το δημοτικο που παει η κορη μου αναπληρωτρια δασκαλα για να αρχισει ολοημερο, που αρχιζει απο αρχες Σεπτεμβρη και μεχρι σημερα δεν εχει αρχισει γιατι αρνουνται να αναλαβουν υπηρεσια οι αναπληρωτες.Και αρνουνται γιατι ειναι ατομα απο πχ θεσσαλονικη και δεν τους βολευει η συγκεκριμενη περιοχη της αθηνας...Και ρωταω ο αφελης, τι δηλωνεις ρε κοπελια ολη την ελλαδα αφου δεν σε βολευει?δεν πας εσυ, δεν παει ο δευτερος, δεν παει ο τριτος, φτασαμε Δ φαση για να δουμε τι προκοπη θα εχει η 4η αρνηση.....Και τωρα εγω πρεπει να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι νοημονες και ξερουν τι τους γινεται?
Μα ποια περιοχή είναι αυτή πια; Να ήτανε κάνα νησί να το καταλάβω, αλλά να απορρίψει κάποιος θέση πλήρους απασχόλησης, υποθέτω, στην Αθήνα, όποια περιοχή και να είναι, δεν το καταλαβαίνω...
Ερώτηση:Στη Δ' Κυκλάδων προσλήφθηκαν 3 αναπληρωτές ΠΕ02 εκ των οποίων δύο ανέλαβαν. Η τρίτη συνάδελφος δεν αναφέρεται πουθενά!! Ενώ στις υπόλοιπες ειδικότητες γράφει δίπλα ΔΕΝ ΑΝΕΛΑ
Μήπως βγήκε σε άδεια κύησης ή λοχείας; ίσως γι αυτό δεν την τοποθέτησαν
Σε περίπτωση άδειας δηλαδή, δεν αναγράφεται καν το "δεν ανέλαβε υπηρεσία"; Δεν το ξέρω, γι' αυτό ρώτησα. Επειδή το όνομα δεν εμφανίστηκε καν στις τοποθετήσεις/αρνήσεις. Ευχαριστω!