0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε περίπτωση άδειας δηλαδή, δεν αναγράφεται καν το "δεν ανέλαβε υπηρεσία"; Δεν το ξέρω, γι' αυτό ρώτησα. Επειδή το όνομα δεν εμφανίστηκε καν στις τοποθετήσεις/αρνήσεις. Ευχαριστω!
Να ρωτήσω εγώ κάτι που είδα για δδε ανατ Αττικής και β Αθήνας; Υπήρξε δυνατότητα ανάληψης υπηρεσίας σήμερα;
Tα παραπονα σου στο Υπουργειο.Δεν κανουμε λειτουργημα, επαγγελματιες ειμαστε...Οχι μια, και δυο και τρεις θα αρνηθω
Οσο για την γνωστη καραμελα του στυλ "δεν ξερεις τι προβληματα εχει ο καθενας..."με απασχολει παρα πολυ, οσο απασχολει καποιους, το αν εγω εχω την ανεση να ειμαι 1 το μεσημερι να παιρνω το παιδι μου αναγκαστικα επειδη δεν παει αναπληρωτης και σε αυτο το κομματι εναποκεινται στη καλη διαθεση των υπολοιπων συναδελφων να τους φορτωνονται στη πλατη τους αλλων προβληματα.Αυτα για να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους, εαν βεβαια χωραει να μπει οτιδηποτε σε αυτη την θεση με βαση την λογικη του παρολογου που ζουμε.
Για να πάρει κάποιος άδεια πρέπει πρώτα να παρουσιαστεί και να "αναλάβει υπηρεσία". Δεν αρνήθηκε την πρόσληψη.
Λέτε να χουμε σύντομα την επόμενη φάση προσληψεων?
Πήρα τηλ. και ρώτησα σήμερα.Μου είπαν να έχω τουλάχιστον τη μια μαζί μου και την άλλη να την καταθέσω αργότερα.
07-11-19 Ανακοινοποίηση του πίνακα προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής