0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΥΤΟ με τα 2 σχολεία αφορά ΜΟΝΟ στην Α/θμια.Όποιος βρει νομοθεσία για τις εφημερίες στην
Λάθος. Το ΠΔ αναφέρεται στην αθμια αλλά ισχύει και για τη βθμια. Κάνω χρήση του από την πρώτη στιγμή που διορίστηκα και είναι αποδεκτό σε όλες τις διευθύνσεις βθμιας που πέρασα. Σε δύο σχολεία κάνεις εφημερία εκεί που έχεις τις περισσότερες ώρες ή στο σχολείο οργανικής σου. Από δύο και πάνω δεν έχεις εφημερίες πουθενά. Έχω πάνω από 18 χρόνια να με βάλουν σε κατάσταση εφημεριων
Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος για τη β/θμια; Κι αν όντως δεν υπάρχει μπορεί να σε υποχρεώσουν να κάνεις εφημερία ακόμα και σε 2 ή 3 σχολεία;Πάντως πιστεύω ότι άνετα όποιος μερακλής της β/θμιας προσφύγει στη δικαιοσύνη για το θέμα των εφημεριών, θα δικαιωθεί με τις μπάντες. Δε γίνεται για το ίδιο θέμα άλλα να ισχύουν στην α/θμια και άλλα στη β/θμια.Ναι, συμβαίνει. Αν είναι μέχρι και 4η ώρα στο πρώτο σχολείο και 6η,7η στο δεύτερο.
Ειμαι 53, εχω 20 χρονια προυπηρεσιας, ζω μονος με την κατακοιτη μητερα μου με ανοια, εχω 3 χρονια δικαστικες διαμαχες με την αδελφη μου και πάσχω απο φλεβικη ανεπαρκεια και περιμενω πως και πως να κανω την εγχειρηση να μπορω να σταθω στα ποδια μου δυνατα... Το Σεπτεμβρη την ανεβαλα γιατι νοσηλευτηκε 1 μηνα στο νοσοκομειο.Το σχολειο τα ξερει ολα αυτά και βλεπετε πως με βοηθαει... με στελνει συνοδό τμηματος σε ημερησια ξεναγηση στην ΠΛΑΚΑ χωρις να μου εχει ανακοινωθει καν απο την προηγούμενη μερα....με το ποδι μου μαύρο απο την κακη κυκλοφορία. Ειπατε κατι;
Όποιος πηγαίνει σε 2 σχολεία, κάνει εφημερία μόνο στο ένα από τα δύο. Αυτό γίνεται σε όλα τα σχολεία της περιοχής μου.
Κάνω χρήση του ΠΔ από την πρώτη στιγμή που διορίστηκα και είναι αποδεκτό σε όλες τις διευθύνσεις βθμιας που πέρασα. Σε δύο σχολεία κάνεις εφημερία εκεί που έχεις τις περισσότερες ώρες ή στο σχολείο οργανικής σου. Από δύο και πάνω δεν έχεις εφημερίες πουθενά. Έχω πάνω από 18 χρόνια να με βάλουν σε κατάσταση εφημεριών και πότε δεν αμφισβήτησε κανένας διευθυντής το ΠΔ