0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου είπαν κατανομή σε δύο μήνες περίπου
αν μου έλεγαν, πίστεψέ με θα το είχα μοιραστεί μαζί σας. Ακριβώς τα ίδια με ΔΟΕ.....δλδ ούτε καν το έχουν συζητήσει. η πηγή μου είναι ένας φίλος μου που ξέρει προσωπικά τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ. στην ουσία μου είπε τι συζήτησαν περί διορισμών προχθές στη συνάντηση.
τίποτα απολύτως, μόνο ότι οι ενστάσεις στους φιλολόγους είναι πάρα πολλές και θα αργήσουν να βγουν οι οριστικοί. το ποτέ δεν ειπώθηκε. οι πρώτοι διορισμοί προς το καλοκαίρι.αν θα είναι όλοι ή οι μισοί δεν το ξέρω.
Ας βγάλουν τους οριστικούς από τις υπόλοιπες ειδικότητες της 2ΓΕ. Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση να βγουν όλοι οι οριστικοί μαζί. Ας ξεκινήσει διορισμούς με τις υπόλοιπες ειδικότητες και όταν με το καλό ξεμπερδέψει με τις ενστάσεις της "βασικής ειδικότητας" ας βγάλει τους οριστικούς και ας προχωρήσει και σε διορισμούς.
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κ εγώ αυτο πιστεύω αν γινουν ιδανικα 700-800 διορισμοι στην ΠΕ03 μεσα στους 10500 στην πρωτη φαση στην καλυτερη να μπουν 500 μαθηματικοί....Καλή επιτυχία σε όλους μας
Φυγανε 5000 και παιρνει ουτε το 1/5...μια χαρα μειωνει το προσωπικο...σε λιγο καιρο μονο αναπληρωτες θα υπαρχουν στην
Αυτό που έμαθα είναι ότι στους διορισμούς για φέτος το καλοκαίρι θα έχει μέσα πρωτοβάθμια σίγουρα.
Αν και ΠΕ03 πρεπει να είμαστε δίκαιοι απο ολες τις ειδικότητες έφυγαν χιλιάδες.. Οι 10500 διορισμοί ειναι μια τρυπα στο νερο.. Το λιγότερο οι διπλάσιοι χρειάζονται..