0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H προθεσμία για τις παραιτήσεις δεν λήγει αρχές Μαρτίου; Ε, τότε θα έχουν την εικόνα. Φαντάζομαι οι τυχόν ανακλήσεις αποτελούν κάποιο μικρό ποσοστό που είναι διαχρονικά περίπου προβλέψιμο. Άλλωστε, όπως λες δεν πρόκειται να καλύψουν όλα τα κενά.
όταν ανέφερες τώρα, νόμιζα ότι εννοούσες πριν τις παραιτήσεις.
μέχρι πότε είναι η προθεσμία για τις παραιτήσεις;;πάντως δεν έχει έρθει κάποιο σχετικό μέιλ από το σχολείο μου.
Μετά υπάρχει ένας μήνας περιθώριο για να κάνουν ανάκληση νομίζω...
Το "σύντομα" πλέον δεν υπάρχει.. Εξαντλήθηκε... Φτάσαμε στον Μάρτιο...Θα πρέπει να βγουν ούτως ή άλλως... Από Οκτώβριο που μας έλεγαν κάποια τζιμανια (Πασαδ και επαγγεμαλματιες συνδικαλιστές) φτάσαμε στον Μάρτιο σχεδόν...Οποτε καλώς ή κακώς η κατανομή θα βγει πριν του οριστικους πίνακες... Ο καιρός έφτασε....Ας κάνουμε λίγο υπομονή... Το σύντομα έφυγε...
Σε λίγες βδομάδες θα υπολογιστούν τα οργανικά κενά των μεταθεσεων/μεταταξεων, που χρησιμοποιηθηκαν και για διορισμους, δικαστικούς και ειδικής αγωγής. Θα ειναι καποιοι συγκεκριμένοι αριθμοί. Οκ , όχι ωραίοι αριθμοί.Αντί λοιπόν να πάρει ο σύμβουλος τους αριθμούς και να πει, "αυτά είναι δεν φταίω εγώ μη με πιέζετε τα έκανα όλα νόμιμα", λετε ότι θα κάτσει με τις ώρες να σκέφτεται + και - σε κάθε ειδικότητα σε κάθε νησί και κάθε χωριό που κάποιος έχει ή δεν έχει κάνει αίτηση μετάθεσης για να μην εκτεθεί και χρειαστεί να στείλει 30 φιλολόγους στην Κάσο.Δεν νομίζω συνάδελφοι, αν και έχουν γίνει αρκετά.
Για να υπολογιστούν οι θέσεις των φιλολόγων λ.χ.δεν θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός της αύξησης των ωρών στα λατινικά στη γ λυκείου; Θα έχουμε αύξηση των οργανικών κενών με τον τροπο αυτό.Το έχει σκεφτεί κανείς;