0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1070 φιλόλογοι είναι οι φετεινές συνταξιοδοτήσεις ή είναι το άθροισμα των συνταξιοδοτήσεων της προηγούμενης χρονιάς + τις φετεινές;
Oύτε εγώ ξέρω τις κατανομές. Προφανώς, δηλαδη, τι λεμε τώρα.Αλλά μιαν εκτίμηση, την έκανα. Δεν θα βλάψει να δούμε τι λεει ο καθένας απο εσάς.Δικαστήρια; Τούς κάνατε μήνυση που πήραν 524 βιολόγους στις 3 πρώτες φάσεις ενώ τα ''οργανικά κενά'' σας προεξοφλούσαν για περισσότερες προσλήψεις;
Επίσης αν θέλει μπορεί να βγάλει τις κατανομές 2 μέρες πριν τους οριστικούς της 1ΓΕ. Έχει εικόνα και τα κενά είναι περισσότερα από τους διορισμούς.Μην κοροιδευόμαστε. Είναι και το ηθικό.
Να μου επιτρέψεις, @gvasilis, αλλά η αύξηση στον αριθμό των αναπληρωτών κατά τη διάρκεια των 7 αυτών χρόνων, δεν είναι αποτέλεσμα του αγώνα σας, αλλά των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση.Αν θυμηθούμε τι γινόταν πρίν 7 χρόνια, θα δούμε οτι έπαιρναν το 1/4 από όσους παίρνουν τώρα...
Εκτιμηση δεν μου εκανες ακομα, εστω και ατεκμηριωτη....Εσυ εισαι ατρομητος και ντοκουμενταρισμενος, πως το επιτρεπεις αυτο;Τεκμηριωση/εκθεση=Απροσδιοριστη μορφη
Αν το 60 % των νομίμων κενων βγαζει αθροισμα 10500, και πχ. τα κενα των βιολόγων ειναι 20, τότε θελω τα 12.
Να κάνω μια ερώτηση απλή. Αν οι πληροφορικοί έχουν τυχαία λέω 100 οργανικά και επειδή ο εργοδότης θεωρεί ότι είναι λίγα, θελήσει να κάνει 100% κάλυψη και διορίσει 100 πληροφορικούς. Και συγχρόνως στους βιολόγους κάνει έναν αριθμό διορισμών που είναι 30% ή 60% επί των οργανικών. Ποιο άρθρο της προκήρυξης παραβιάζει;; γιατί προφανώς προσφεύγεις νομικά θεωρώντας ότι κάποιος όρος της πρόσκλησης δεν τηρείται. Ποιος είναι αυτός ο όρος λοιπόν της προκήρυξης που παραβιάζεται (ΝΟΜΙΚΑ εννοώ γιατί διαβάζω για δικαστήρια και αντισυνταγματικότητες...).