0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Ελληνες μεταναστες ειναι νομιμοι και πληρωνουν τους αντιστοιχους φορους και για αυτο εχουν τις αντιστοιχες παροχες...
To alfavita δεν αποτελεί εγκυρη πηγη πληροφορησης, πολύ δε περισσότερο ο συγκεκριμένος αρθρογράφος. Είναι ιστοσελιδα συγκεκριμένης πολιτικης τοποθέτησης και εξυπηρετει συγκεκριμένα συμφέροντα και πρέπει να διαβάζετε τα αρθρα του με κάποια επιφύλαξη
Μερικές παρατηρήσεις....1)Το μαθητικο δυναμικο στην
ΠΕ02 Αιτ.νία 24 συνταξιοδοτήσεις.Δεν ξέρω αν επαναλαμβάνω πληροφορία αλλά δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ όλο το νήμα και ό.τι μαθαίνω το γράφω.
Παράθεση από: cookie7 στις Μαρτίου 19, 2021, 12:02:29 pmΠΕ02 Αιτ.νία 24 συνταξιοδοτήσεις.Δεν ξέρω αν επαναλαμβάνω πληροφορία αλλά δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ όλο το νήμα και ό.τι μαθαίνω το γράφω.Για πε02 ειδικη ποσοι;
Παράθεση από: cookie7 στις Μαρτίου 19, 2021, 12:02:29 pmΠΕ02 Αιτ.νία 24 συνταξιοδοτήσεις.Δεν ξέρω αν επαναλαμβάνω πληροφορία αλλά δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ όλο το νήμα και ό.τι μαθαίνω το γράφω.Για τους υπόλοιπους κλάδους;
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Κ επιπλεον πρεπει να γινουν ολοι.οι διορισμοι μαζι σε μια χρονια. Οι ιδιοι οι αριθμοι πιεζουν