0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουσιαστικά είναι ενοποιημένες γιατί ξαναθυμιζω ότι η ρύθμιση πλεονασμάτων και κενών γίνεται βάσει νομοθεσίας στην κοινή συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ στα τέλη Σεπτεμβρίου και γίνονται οι διαθέσεις από τη μια βαθμίδα στην αλλη
Καλησπέρα σας . Οι διορισμοί θα γίνουν όλοι μαζί το καλοκαίρι .Δεν θα υπάρξει μια ή δύο φάσεις . Και ναι, έχω πληροφόρηση πάνω σε αυτό ,οι κατανομές ακόμα τίποτα .
Μάλλον εννοεί Α/θμια και
1. Οργανικές 2. Μεταθέσεις 3. Μετατάξεις 4. ΔιορισμοίΌπως προβλέπεται... Με τις μετατάξεις καταργούνται οι πλεονασματικές οργανικές. Τυπικά μεταφέρονται στην πρωτοβάθμια. Ουσιαστικά καταργούνται και καταλαμβάνουν κάποια από τις οργανικές της πρωτοβάθμιας
Πολλοί είμαστε 10 χρόνια γραμμένοι στο pde. Πολλοί έχετε διαβάσει ποστ μου. Εχω πεί και βλακείες ή εχω κάνει λάθη. Πως γίνεται να παρουσιάζεται κάποιος με καινούργιο nick και πάντα να αρχίζει: δεν θα γίνουν οι διορισμοί, δεν θα ανακοινωθούν όλες οι κατανομές, δεν δεν δεν.... Θα μου πείς αν ήθελα και εγώ να τρολάρω και να γράψω τη βλακεία μου θα έφτιαχνα δεύτερο nick. Ελεος με τα τρολ όμως. Σεβαστείτε οτι κάποιοι εδω μέσα στα 45 μας θα μας πέσει οτι μαλλί μας έχει μείνει. Έλεος λοιπόν.
Αυτό είναι πολύ θετικό αν φυσικά ισχύσει για 2 λόγους:1) Δεν θα γίνουν μαμουνιές στις τοποθετήσεις σε περιοχές (άλλο τι θα γίνει σε καθε διεύθυνση)2) Θα γίνει όλοι οι διορισμοί. Εννοώ και οι 10500.