0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε τι γίνεται αν δεν αναλάβει κάποιος υπηρεσία; Πάει στον επόμενο;
Μα γιατι δεν βλεπω τους διορισμούς των δασκάλων και νηπιαγωγών ;
Διορίζομαι λοιπόν. Καμιά χαρά όπως θα χαιρόμουν πριν χρόνια. Πτυχίο το 1997. 4 ασεπ 3 επιτυχούσα. Κατάθλιψη τα χρόνια της ανεργίας βαριά, κλεισμένη στο σπίτι άπραγη καμιά δουλειά για μένα, έλεγαν την κόρη του τάδε θα πάρουμε για τετοια δουλειά και εμένα με έτρωγε το τέρας. Ερχεται δουλειά στον ιδιωτικό τομέα πήρα τα πάνω μου ζουσα. εκμετάλλευση σα να ήμουν σε αποχυμωτή, που καιρός για διάβασμα, μόνο επιτυχούσα. στα 40 το 2013 μάζεψα ότι είχα και ξανά άνεργη, μέσα στην κρίση,εκανα μεταπτυχιακό, δευτερη γλώσσα και ήλπιζα να έχω μια σταθερότητα. Γύρα στην Ελλάδα σαν αναπληρώτρια 8 χρόνια και πάλι καλά...... διορίζομαι λοιπόν. Καλό διορισμό συνάδελφοι
Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Και όμως να τον χαρείς. Λίγο πολύ όλοι την ίδια πορεία είχαμε . Να θυμάσαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις , γιαυτο να χαιρόμαστε με το κάθε τι ωραίο στην ζωή μας. Να μάθουμε να εκτιμούμε πράγματα και καταστάσεις . Είναι σημαντικό . Να είμαστε ευγνώμων . Ξεκίνησα το 2001. Χωρίς καμία διακοπή . Πάντα με καλούσαν . Ποτέ ωρομίσθια ποτέ αναπληρώτρια. Έβγαζα προς το ζειν . Μονογονεϊκή οικογένεια . Με μικρό μωρό παντού . Νησιά , παραμεθόριο , σύνορα Τουρκίας . Τα καταφέραμε όμως . Επιβιώσαμε . Το 2013 έγιναν κάποιοι λίγοι διορισμοί …. Υπόλοιπομενοι του ΑΣΕΠ 2008. Θα έπαιρνε στην ειδικότητα μου 32 άτομα . Ήμουν το 20. Δεν διορίστηκα ποτέ. Διάγνωση κακοήθεια . Που να πήγαινα . Λέω ας είμαι υγιείς . Θα το παλέψω για την επόμενη φορά. Σκυλιασα. Είχα ήδη 2 ξένες γλώσσες , σεμινάρια , υπολογιστές και αναπηρία. Λέω θα κάνω μεταπτυχιακό. Τα κατάφερα . Όχι εξ αποστάσεως ….. κανονικά με παρακολούθηση . Συγχρόνως και αναπληρώτρια . Πάει και αυτό λέω . Προχωράμε .