0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
MHΔΕΝ στο ΠΗΛΙΚΟ οι ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ 5ΕΑ εφόσον δεν προκηρύχθηκαν θέσεις γι αυτούς ... Αθήνα, 15 Απριλίου 20205ΕΑ/2019: Έκδοση τελικών πινάκων κατάταξης
Αναπληρωτές ( από αυτές τις ειδικότητες) από από που θα πάρουν αν χρειαστεί του χρόνου; Από αυτούς. Για αυτό πρέπει να υπάρχουν.
και ποιους θα αναπληρώσουν από την στιγμή που δεν προκηρύχθηκαν οι μόνιμες θέσεις ?
Σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα χωρις ουσία φυσικά. Ας ελπίσουμε για τους συναδέλφους της Ειδικής να βγουν γρήγορα οι πίνακες και να δούμε τις πρώτες προσλήψεις. Όσο για την Γενική αν πάμε με αυτό τον ρυθμό ούτε σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα έχουμε αποτελέσματα! Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι!
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής-εφόσον κάποιος γνωρίζει...Είμαι Γεωπόνος ΑΠΘ με πτυχίο το 2005. Το 2014 πήρα το μεταπτυχιακό τίτλο. Και το 2019 χαρακτηρίζεται και το πτυχίο της σχολής μου ως Ενιαίος και Αδιάσπαστος Τίτλος Σπουδών, το οποίο σημαίνει ότι θεωρητικά έχω και δευτερο μεταπτυχιακό. Στον ΟΠΣΥΔ αφού επικεροποιήθηκαν τα προσόντα μου δεν έχει περαστεί στο πεδίο των μεταπτυχιακών τίτλων το ΙΝΤΕGRATED MASTER. Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τη δευτεροβάθμια της περιοχής μου ή όταν βγουν οι πίνακες κατάταξης θα φαίνεται ως δεύτερος τίτλος μεταπτυχιακός;Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική στο ερώτημά μου...Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων
Καλησπέρα.Το integrated master δεν "φαίνεται" στην καρτέλα για τους μεταπτυχιακούς τίτλους αλλά στη "