0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δυσπρόσιτα θα ισχύουν αναδρομικά ;
Ελλαδισταν.....όλα είναι πιθανά και λογικά. Εδώ έχουν γίνει σημεία και τέρατα από το υπουργείο και όλοι πετούν χαρταετό
H Θεση μου για καποιους που επιμενουν στο κλειδωμενοι πινακες: Εαν λεω εαν γινει προσληψη με τους παλαιους πινακες θα ειναι η προυπηρεσια κλειδωμενη? ΝΑΙ! θα ειναι η σειρα κελιδωμενη? ΝΑΙ ! θα εχει ανατροφοδοτηθει με νεα στοιχεια (δεν εννοω προυπηρεσια .......εννοω πολυτεκνους που εγιναν τα 2 τελευταια χρονια ,τριτεκνους που εγιναν τα 2 τελευταια χρονια ακομα και συναδελφους που δυστυχως αρρωστησαν η καποιο παιδι του αρα ειδικη κατηγορια...... .Επισης καποιοι απο αυτους πιθανον να εχουν χασει αυτη την ιδιοτητα του τριτεκνου και του πολυτεκνου και στους πινακες αναφερονται ετσι......) ? ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ !!!!!! μπορει καποιος νεος συναδελφος που αποφοιτησε τα 2 τελευταια χρονια ? ΟΧΙ!!!!! η παρανομια στο ολο της το μεγαλειο!!!!!!!
Έτσι ακριβώς. Για αυτό ρωτάω. Για να δω κατά ποσο προχωράει η διαδικασία
Ναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο, να είναι ανάποδα και να μη θυμάμαι καλά.Αλλά δεν μπορούμε να δούμε απ αυτό κάτι για τη διαδικασία τώρα.
Μπορούμε. Αν φτάσει στα χέρια του ΑΣΕΠ φαίνεται και το αν έχει δεσμευθεί το παράβολο. Ξέρω γιατί έχω κάνει και για την 3ΕΑ
★Συνάδελφε ξέρεις πολλούς "ακαδημαικους" 35+...αρηδες πολυγλωσσους διδακτορες+με χωρίς οικογένεια αλλά... εκπαιδευτικα άπειρους να θέλουν να κάνουν το γλάρο... πηγαίνοντας μακροχρόνια σε ακριτική βραχονησίδα +εγκαταλειποντας την Αθήνα ? *Για αυτό αφήστε μας εμας τους νησιωτες να κάνουμε την δουλειά μας όπως εμείς ξέρουμε για τους μαθητές του τόπου μας...
Για να καταλαβω, τωρα το παραβολο για τη γενικη τι πρεπει να γραφει?πληρωμενο η δεσμευμενο?