0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκος Φασφαλής9 λεπτά ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ!!!Θέλω να σας ενημερώσω οτι στη συνάντηση της ΔΟΕ με το ΑΣΕΠ ειπώθηκε πως:1. ΓINETAI ΠPOΣΠAΘEIA MEXPI TEΛOΣ MAIOY NA EXOYN OΛOKΛHPΩΘEI KAI AΠOΣTAΛEI OI ΠINAKEΣ EIΔIKHΣ AΓΩΓHΣ.H ΠPOKHPYΞH 3EA EIXE 2900 ENΣTAΣEIΣ AΠOMENEI H EKΔIKAΣH ΠEPIΠOY 250 AKOMA.OI ENΣTAΣEIΣ ΓIA ΛAΘOΣ APIΘMO ΠAPABOΛOY EΓINAN ΔEKTEΣ!2. ΓIA TH ΓENIKH ΑΓΩΓΗ, ΣTOXOΣ EINAI ME THN ENAPΞH THΣ NEAΣ XPONIAΣ NA EINAI ETOIMOI OI ΠPOΣΩPINOI ΠINAKEΣ.H ΠPOΣΠAΘEIA EINAI ΓIA NΩPITEPA AΠO THN 1H AYΓOYΣTOY.OI ENΣTAΣEIΣ OMΩΣ ΣTATIΣTIKA EINAI ΠEPIΠOY 10% TΩN AITHΣEΩN. ΣTHN ΠPOKHPYΞH 2ΓE EXOYN ΓINEI 126.000 AITHΣEIΣhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1467178680129427&set=a.132172736963368&type=3&theater
Πείτε μου τώρα ότι αυτό δεν έγινε κατόπιν πολιτικής παρέμβασης. Είτε είναι δίκαιο είτε άδικο.Σε φυσιολογικές καταστάσεις το ΑΣΕΠ δεν βλέπει πληρωμένο παράβολο, πάει παρακάτω. Ούτε ένσταση ούτε κουβέντα.Για αυτό πολλές φορές ωρύομαι εδώ μέσα περί δικαίου και αδίκου. Καχυποψία και μόνο καχυποψία. Από όλους προς όλους Α! Και μη μου πείτε ότι ήταν πληρωμένο απλά είχε λάθος αριθμό. Για την παρέμβαση μιλάμε εδώ...
Εδώ κάνεις λάθος . Εκτός από τους διορισμούς της Ειδικής που θα γίνουν , εκλογές μέσα στο καλοκαίρι ΔΕΝ θα γίνουν και οι προσλήψεις των αναπληρωτών θα γίνουν από τους νέους πίνακες για τον απλό λόγο ότι δεν μπορεί στην Ειδική να υπάρχουν άλλοι πίνακες κι στην Γενική άλλοι .
Οι παλιοί πίνακες είναι πια παρελθόν. Η Κεραμέως το γνωρίζει πλέον αυτό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει, παράνομα, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια τους πίνακες αναπληρωτών 2018-19.