0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Οι επιμέρους προθεσμίες για την καταχώριση των δικαιολογητικών υποψηφίων ομάδων κλάδων δεν είναι αποκλειστικές, παρακαλούμε, όμως, για την κατά το δυνατό τήρησή τους.2. Τεκμηρίωσέ το.3. Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. 4. Ένα σχετικό μέτρο σύγκρισης μπορεί να υπάρχει.
Μα ποιος είπε ότι δεν έχει φτάσει κανένα αρχείο στο ΑΣΕΠ? Δεν υπάρχει αυτό. Η εντολή που υπήρχε εδώ και 3εβδομαδες ήταν να τελειώσει η διαδικασία. Από άτομο ψηλά. Στον Ασεπ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία περιμένουν την επιβεβαίωση του ΑΣΕΠ
Πώ ς γινεται αυτό που λες από τη στιγμή που σε κανεναν δεν δεσμεύτηκε το παραβολο?
Εμένα άτομα από πιο ψηλά μέσα στο ΑΣΕΠ μου είπε ότι έχει βάλει τα άτομα που βρίσκονται πιο χαμηλά να λένε ότι όλα είναι έτοιμα, για να νομίζουν ότι τον Σεπτέμβρη μέχρι και διορισμοί στην γενική θα γίνουν.
με 56 ποστ και ελαχισστη συμμετοχη στο φορουμ αδυνατω να σε πιστεψω. Προσωρινοι πινακες χωνεψε το! Δεν υπαρχει κατι αλλο!
Έλα τώρα! Πάθατε Γαβρόγλου όλοι εδώ μέσα! Τι θες να πεις, ότι αυτός που δεν έχει πολλή εμπειρία δεν είναι αξιόπιστος ούτε στο φόρουμ? Θα συμφωνήσω για τους πίνακες. Πάμε με προσωρινούς.
Είναι όντως άκυρο ως επιχείρημα, αλλά όταν ο άλλος γράφει ότι έχει άτομο "πιο ψηλά" στον ΑΣΕΠ χωρίς να ξέρει ποιας ιεραρχίας άτομο γνωρίζει ο πρώτος, κάνει μπαμ ότι κάνει το ποστάρισμα μόνο για να ακυρώσει το αντίστοιχο που έκανε ο troktiko. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αυτό που είπε ο troktiko είναι αναγκαστικά αξιόπιστο.Νομίζω πως η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί πια! Οι πληροφορίες βγαίνουν ακόμα με το σταγονόμετρο και οι αναβολές συνεχίζονται...
Αφού είσαι σίγουρος ότι θα πάμε με προσωρινούς (όπως γράφεις),γιατί όλη αυτή η υπερπροσπάθεια εκ μέρους σου; Οκ. Μας έπεισες.