0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορισμοί δεν πρόκειται να γίνουν αν έστω κι ένα άρθρο του ν. Γαβρόγλου κριθεί αντισυνταγματικό. Ο νόμος προσβλήθηκε από πολλές και διαφορετικές ομάδες.
Κιρκη...οι προσωρινοι ειδικης βγηκαν 30-11-2019 και οι οριστικοι 9-7-2020 ..το 20ημερο απο που βγαινει;;;;
Οι οριστικοί πίνακες της Ειδικής αγωγής βγήκαν σε 20 μέρες ....έτσι για την ιστορία !!!
Γνωστούς στο Υπουργείο δεν έχω αλλά έχω γνωστούς στην
Επιβεβαιώνω ότι έγινε αναλυτικός έλεγχος, μάλιστα προχτές με πήραν τηλέφωνο από τη ΔΔΕ για διευκρίνηση που τους ζήτησαν από το ΟΠΣΥΔ!!!Οριστικούς όμως πίνακες για Αύγουστο - Σεπτέμβρη δεν "βλέπω" - το ελπίζω, αλλά μάλλον για όνειρο θερινής νυκτός μου φαίνεται!
Ξαναλέω, δεν επραξαν όλες οι ΔΔΕ ετσι. Άλλος ένας λόγος που δεν πρέπει να πάμε με προσωρινους!
Θα θελα να μου πει έστω και ένας, μία ένσταση που μπορεί να γίνει στη 2ΓΕ και να προβληματίσει και να καθυστερήσει χρονικά τον ΑΣΕΠ; Μία περίπτωση, μόνο μία. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και γι αυτό όταν βγούν τα οριστικά και δοθεί ο χρόνος για τις ενστάσεις, μετά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το ΑΣΕΠ θα εκδόσει οριστικούς. Προκαλώ και πάλι, ένας να μου πει μια δύσκολη περίπτωση εκδίκασης ένστασης που θα πάρει χρόνο για να την απαντήσει το ΑΣΕΠ. Περιμένω !!!!!!