0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω αυτο ξερω, αρα στις ειδικοτητες που εχουν πλεονασμα πως θα γινουν οι προσληψεις?
Το πλην (-) νομιζω ειναι τα κενα και χωρις πλην τα πλςονασματα,
δεν θα γίνουν προσλήψεις σ'αυτές τις ειδικότητες προφανώς....
αρα δεν θα γινουν προσληψεις σε φιλολογους, φυσικους, αγγλικων, γαλλικων??απιθανο μου φαινεται
Θα μπορούσε να γίνει αυτό αν υπάρχουν θέσεις για τις οποίες δεν έχει συσταθεί οργανική. Προσωπικά όμως δεν πιστεύω ότι αυτές οι περιπτώσεις στη
με την λογικη αυτη ολες οι προσληψεις θα πανε στην αθμια, πανω απο 4000 δηλαδη και οι υπολοιπες στη βθμια.παραλογο μου φαινεται
Ερώτηση: Στη νέα προκήρυξη τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008 είναι εκτός μοριοδότησης. Άρα όσοι ήταν επιτυχόντες δεν θα μετρηθούν τα μόριά τους για την πρόσληψη αναπληρωτών το σχολικό έτος 2020-2021 και θα πάνε πολύ χαμηλά στη λίστα. Πολλοί φαντάζομαι μπορεί να βρεθούν και στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία. Σωστά;
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών δεν έχουν γίνει ποτέ με βαση τα οργανικά κενά των μεταθέσεων, με εξαιρεση τις δικαστικές αποφάσεις και ισως τώρα της ειδικής αγωγής. Υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει και την γενικής αγωγής αναλογικά με τα οργανικά κενά των μεταθέσεων. Αλλά η κατανομή στο παρελθόν ήταν πολιτική απόφαση με ότι αυτό συνεπάγεται. Ετσι δημιουργήθηκαν κάποια πλεονάσματα. Οντως τα ωρολόγια προγραμματα μπορούν να αλλάξουν τους υπολογισμούς, αλλά όχι δεν δημιουργησαν οι αλλαγές στα ωρολόγια προγραμματα τα πλεονάσματα. ΠΑλιότερα κανείς δεν ενδιαφέροταν για αυτά γιατί όλοι ξέρανε ότι αυτα δεν τα μετράει κανείς. Αν θέλουν να διορίσουν θα πάρουν και 10 Πληροφορικούς στην Ιθάκη, δεν θα διαμαρτυρηθεί κανείς.... σχεδον. Ποια πλεονάσματα? εδώ ψάχνουν να βρουν πληροφορικούς στα νησια με τα κυαλια. (αλλά οι παλιότεροι ξέρουμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα)ετσι και τώρα οι περισσότεροι ελπίζουν ότι η κατανομή στην γενικη θα γίνει με βάση την αναλογία των αναπληρωτών. Μπορεί...Ομως τώρα πιά στην εποχή της πληροφορίας οι "πραγματικοί" αριθμοί μπορεί να φτάσουν σε "λάθος" αυτιά, και πάλι όλα μπορεί να φτιαχτούν πολιτικά όπως στο παρελθόν.