0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσουμε την asepoulla καλύτερα. Πιέσεις λογικά θα υπάρχουν όπως υπήρχαν πάντα. Αν όμως υπάρξουν τόσο κραυγαλέα άδικες κατανομές τότε θα αρχίσει ο εκπαιδευτικός κανιβαλισμός. Εϊναι το μόνο που έχει απομείνει άλλωστε.Υ.Γ. Μην αρχίσουν πάλι μερικοί με τα μιλιούνια οργανικά κενά των δασκάλων.
Κατανομές ελπίζω να δούμε πολύ πριν τους τους οριστικούς.Φτάνει πια με την χαρτογράφηση, λες και ανακαλύψαμε καινούριο πλανήτη!Εαν δεν βγει η κατανομη πριν τους οριστικούς, λυπάμαι, αλλά θα υπάρχει κάθε λόγος να υποθέσουμε ότι πρώτα θέλουν να δουν σε τι σειρά θα βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα και ύστερα να συγκεκριμενοποιήσουν τους αριθμούς...
Το καλό που τους θέλω να κάνουν το ίδιο και τώρα.Διαφορετικά μας κοροιδεύουν επιδεικτικά!
KGIANNIS, ωραίο το μελόδραμα, αλλά η πραγματικότητα είναι πάντοτε σκληρή!!! Όταν θα αναγκάζεσαι να τρέχεις σε άγονα μέρη και νησιά όπου δε θα βρίσκεις καν σπίτι της προκοπής και θα τρως κι άλλες φόλες, επειδή σου ''αρέσει'' που θα προηγούνται οι 500 των ιδιωτικών, πίστεψέ μας, θα σου φύγει κάθε ίχνος ''ανθρωπιάς''!!! Δυστυχώς, έχω να κάνω πολλά χειρουργεία και θα δυσκολευτώ πολύ να συγκεντρώσω τα χρήματα, αν με στείλουν πάλι στα κατσάβραχα που θα πληρώνω ενοίκια κτελ και πλοία, αφού μπροστά μου στον πίνακα με τσαλαπατούν αμέτρητοι ιδιωτικοί χωρίς καμιά επιτυχία σε εξετάσεις!!! Δεν είδα να τους πιάσει ''ανθρωπιά'' και να ζητήσουν από το Υπουργείο να προηγούνται οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ με προ'υ'πηρεσία!!! Τέλος παράστασης!
Πωπω...σκορπας τρομο εσυ, βρε κοπελιά...Τι ωραιοι αυτοι οι χωροι συζητησης.Ο καθενας μπορει να ριξει ελευθερα μια ρουκετα με τοση ευκολια.Παραδεχομαι, με ταραξες.Ψαχνω ηδη για δουλεια...(Εχω λιγοτερα απο το οριο των 90).Αυτοι οι διδακτορες θα παψουν να ερευνουν πλεον...Τι κακο μας βρηκε!Να βγουν οι πινακες, μπας και σωθουμε απο την παραφιλολογια και τον τρομο.Και να παρουμε τις αποφασεις μας μετα...
aυτό είναι δεδομένο.