0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείτε με αυτό; Πάντα υπήρχαν έτσι κι αλλιώς. Αν εννοείτε τους διορισθέντες ,αυτοί έχουν αφαιρεθεί.
Οι διορισθεντες στην ΕΑΕ δεν εχουν αφαιρεθει
Αν δικαιωθεις και εχεις χασει προσληψη τα μορια θα σου μπουνε αλλα για να παρεις τα χρηματα ή οτι αλλο απορρει απο την δικαιωση σου θα πας δικαστικως . Αυτα απαντησε το υπουργειο στον ΠΑΣΑΔ
Είμαι ΠΕ86. Πολλοί στις πρώτες θέσεις είναι διοριστέοι στην ειδική αγωγή (το έλεγξα) οπότε η κατάταξη τους στους πίνακες τς γενικής δεν έχει σημασία. Μάλλον και στους άλλους κλάδους θα ισχύει το ίδιο.
Καλησπέρα είμαι ΠΕ84, βλέποντας τα αποτελέσματα, διαπίστωσα ότι υπάρχει κατάταξη για αυτούς που έχουν παιδαγωγική επάρκεια και για αυτούς που δεν έχουν. Ωστόσο κάποιος χωρίς παιδαγωγική επάρκεια μπορεί να έχει τα τριπλάσια μόρια από κάποιον που έχει και βρίσκεται κατά πολλές θέσεις κάτω στον πινάκα. Αυτό σημαίνει ότι προηγούνται όσοι έχουν επάρκεια άσχετα των μορίων?Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τα κενά για την ειδικότητα μας? Πόσο κόσμο πρόκειται να πάρουν?Ευχαριστώ!