0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.esos.gr/arthra/67223/metatheseis-dthmias-ekpsis-2020-pinakas-kenonpleonasmaton
Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι δεν θα γίνουν διορισμοί πάνω σε αυτά. Το υπουργείο έχει πολλά να λάβει υπόψη ή να πράξει μέχρι τους διορισμούς. Δεν αμφισβητώ ότι προκύπτουν και από τα τωρινά στοιχεία κάποιες τάσεις αλλά αναμένονται μεγάλες αλλαγές γενικά στο σύνολο των ειδικοτήτων λόγω των συνταξιοδοτήσεων, λόγω της δημιουργίας οργανικών θέσεων, ακόμα και νέων αλλαγών στο πρόγραμμα σπουδών. Το υπουργείο θα σχεδιάσει λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σε βάθος χρόνου π.χ. για την επόμενη πενταετία ώσπου να γίνουν εκ νέου διορισμοί (όσοι αν είναι αυτοί). Κακώς προβάλλονται και ξαναπροβάλλονται τα τωρινά οργανικά κενά λες και θα γίνουν αύριο Δευτέρα βάση αυτών οι διορισμοί.
Εγώ πάλι νομιζω οτι καλώς προβάλλονται γα να έχουμε μια ιδεα καθώς πιστεύω πως οι διορισμοί θα γίνουν πάνω σε αυτά (συν πλην) και όχι πάνω σε θεωρητικες μελλοντικες προβλέψεις.
Δυστυχώς νομίζω πως πανω σε αυτά θα γίνουν. Για αυτό νομίζω πως οι 3000 στην δευτεροβάθμια που ακούγονται έχουν βάση
Κάνε την απλή σκέψη: Πότε θα γίνουν οι διορισμοί και θα καταλάβεις. Εδώ μέσα σας έχουν γράψει πολλές φορές πως δεν λήφθηκαν υπόψη οι φετινές συνταξιοδοτήσεις, δεν έχουν δημιουργηθεί οργανικές σε ένα σωρό ειδικότητες, αναμένεται νέα χρονιά με συνταξιοδοτήσεις ρεκόρ δεκαετίας. Θα τα δούμε δεν θα είναι θεωρητικά σε λίγους μήνες και σίγουρα θα είναι πριν τους διορισμούς. Επομένως θεωρητικά δεν αναφέρομαι εγώ αλλά εσύ που νομίζεις πως αύριο Δευτέρα θα γίνουν οι διορισμοί.