0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαίρετε.Αν γνωρίζει κανείς, κάποιος που έχει κάνει αίτηση στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 μπορεί να κάνει αίτηση για αναπληρωτής; Υπάρχει περίπτωση να έρθουν σε σύγκρουση οι 2 αιτήσεις μελλοντικά;
επισης, ενα σημαντικό θεμα που δεν εχουμε θιξει παιδια ειναι και οι περιοχες....Παιδια, μηπως θα επρεπε να αντιδρασουμε και να επαναφερουμε τις περιοχες ποθυ ειχε παλιοτερα στις δηλωσεις περιοχών ?Τα εχουν συμπτυξει τοσο πολυ ολα, που πολλες περιοχες καλύπτου απιστευτες αποστασεις....παλιοτερα ηταν πιο δικαιο που ειχε πχ ΗΜΑΘΙΑ α β γ ισως και δ ...ηξερες το γ η' το δ αναλογα ποιο ηταν τελευταιο εχει τα πιο απομακρυσμενα κι τα δυσπροσιτα.... και ηξερες, το δηλωνει ή οχι αλλα συνειδητα θα παω η' δε θελω να παω...τοσα ειναι απιστευτες οι αποστασεις και θεωρω ειναι αναγκαιο να πιεσουμε να αλλαξει....και να επανελθει το Α
Συνήθως σε ειδικότητες με πολλές προσλήψεις, ΑΜΩ παίρνουν σε μεταγενεστερες φάσεις. Όχι στις πρώτες. Για γενική μιλάω.Επίσης, αν εξαιρέσουμε τη δήλωση του αιρετού σχετικά με τη μη αναβάθμιση, δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο.
Ο πασαδ, ζητάει παράταση των δηλώσεων για προτίμηση περιοχών, ύστερα απ όσα έχουν γίνει, λέει,τις τελευταίες ημέρες.Τι έγινε τις τελευταίες ημέρες;;;;
Άλλη μία ερώτηση. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι και ως προς το θέμα της μοριοδότησης;Αν κάποιος π.χ. αποκτήσει ένα πρόσθετο πτυχίο ξένης γλώσσας, μεταπτυχιακό, επιμόρφωση του χρόνου, δεν αλλάζουν τα μόρια του;
Ο ΠΑΣΑΔ ζήτησε εγγράφως παράταση για να καθυστερήσουν οι προσλήψεις ώστε να τρέξουν παράλληλη και ζεπ στην α φάση. Τελικά μέχρι Δευτέρα θα έχουμε α φ'αση. Αυτό έμαθα.
Εντωμεταξυ δεν ξερω για σας αλλα εγω μέχρι να βγει η τελική κατανομή και οι τελικοί πίνακες τρώω απο το άγχος μου και μέχρι τότε θα εχω γίνει τετραπαχη
Δεν ρωτάς αλήθεια;Πώς το διατυπωσες όλο αυτό;