0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι θελουμε να διοριστούμε αλλα ενταξει ένας θεατρολόγος ή ένας μουσικός ή ένας εικαστικός γιατι πρέπει να θεωρείται λιγότερο «χρήσιμος» δηλαδη;Κι εγω θα ήθελα να πάρει περισσότερους φιλολόγους αλλα αυτο μου δίνει το δικαίωμα να θεωρω οτι όλοι οι άλλοι ειναι «άχρηστοι» ας πουμε;Διαφωνώ.
καμία από αυτές.
Αν δεις μια σελίδα πιο πίσω την απάντηση που μου δίνει ο trust no one, εκεί στο αρχείο που έχει ανεβάσει φαίνονται και οι μαντεψιές τις ασεπούλας. Δεν νομίζω να έχει δώσει τίποτα καινούργιο.
Θα είσαι μέσα μην αγχώνεσαι, θα πάρουν κοντά στους 900 ΠΕ03
Κάποια από το αρχείο θα πέσει μέσα, γιατί έχω και τη δικιά σου, που με τις "επαφές" σας θα διασφαλίσετε ότι θα γίνει πραγματικότητα... Αν και 5000 δάσκαλοι είναι λίγοι. Εγώ λέω να τους κάνουμε 7000, που είναι και πιο ωραίο νούμερο. Το αστείο είναι ότι όταν θα ανακοινωθεί η κατανομή σε 1 μήνα, τις όποιες (μικρές ή μεγάλες) διαφορές σε σχέση με αυτά που έχεις ανακοινώσει, θα τις αποδώσεις στις "παρεμβάσεις" σας...
Οι αλλαγές που θα θεσπιστούν στον γραπτό ΑΣΕΠ υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστούν το πρώτο τρίμηνο του 2022.Οπότε παιδιά τζάμπα όλα..https://www.kathimerini.gr/society/561068458/rizikes-allages-sti-diadikasia-proslipseon-meso-asep/