0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά έτσι είναι. Μετά τον Ιούλιο εννοούσα τη νέα σχολική χρονιά.
Στη στήλη ασεπούλα αυτές ήταν οι προτεινόμενες που δώσαμε. Στις τελικές που θα δείτε , να διορθωθούν οι πε70 από 5065 σε 3450, οι πε02 από 489 σε 989 , οι πε03 από 459 σε 884 , οι βιολόγοι από 312 σε 478, πε0401 από 128 σε 234 , οι θεολόγοι σε 63 , οι μουσικοί πήραν τεράστια αύξηση , πε86 σε 90 κάτι , κτλ
Μην ψαρωνετε . Η ασεπουλα είναι νηπιαγωγός της Γενικής και όχι της ειδικής αγωγής . Γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με άμεση πρόσβαση στον πρώην υπουργό (και για αυτό οι πληροφορίες). Τα νούμερα στην Δευτεροβάθμια δεν είναι τόσα λέει αυτή ... Οι βασικές ειδικότητες της δευτεροβάθμιας θα είναι παραπάνω . Θα επανέλθω όταν είμαι σίγουρη για αυτά που λέω .
γιατί είμαστε ομάδα . Να γνωρίζετε και το άλλο, από τον άλλο Ιούλιο μπορούμε να διοριστούμε και στη γενική εκπαίδευση
αυτο το άτομο που λεει τόσο καιρώ αυτά εδω μεσα ειναι μεγάλη ντροπήδεν εχω λόγια για τη πάρτη της
Και περιμένουμε μερικοί εξ ημων να παμε μπροστά με το σταυρο στο χέρι με τα περιβόητα προσόντα και χωρίς γνωριμίες και σου-ξου-μου-του πίσω απο κλειστές πόρτες.Αϊντε Ελλαδαρα ..... (εμετός)