0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιος μόνιμος στη γενική με μεταπτυχιακό στην ειδική μπορεί να δουλέψει στην παράλληλη ή σε τμήμα ένταξης;
Δεν μας επιτρέπει Διοριστηκαμε στην ειδική στο παιδείας Δε μπορούμε να παραιτηθούμε να πάμε γενική. Γενική μετα απο 5 χρονια με μεταταξη. Το αντίστροφο ισχυει κ για τους γενικης. Μετα απο 5 χρονια δικαιωμα μεταθεσης αποσπασης στην ειδική
Στην εγκύκλιο μεταθεσεων δευτεροβαθμιας του έτους 2018 πχ αναφέρει ότι προϋπόθεση για την μεταθεση σε δομές της ειδικης από την Γενική είναι η τριετής διδακτική προϋπηρεσία στη Γενική και η κατοχή φυσικά μεταπτυχιακού ειδικης κλπ..
Οκ, ευχαριστω!
Ναι!!!! Κι εγώ αυτό ξέρω!!!! Την πενταετή παραμονή στην γενική και ύστερα την μετάταξη στην ειδική δεν μπορώ να βρω πουθενά.....αν μπορεί το Renaki να μας βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!!
Το έκανα. Είναι το σενάριο 9.
Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.Υ.Γ. Οι μισές θέσεις από αυτές αν δοθούν στην πληροφορική θα είναι η έκπληξη της δεκαετίας. Μακάρι βέβαια και όλες. Από παλιά σου είχα τάξει κάτι μπίρες αν θυμάσαι...τώρα σου τάζω σαμπάνια αν πέσεις μέσα.
Ποιό ειναι το σενάριο 9 ρε παιδια και σε τι βασίζεται?
Δεν υπαρχει υποχρεωση πενταετιας στη γενικη διότι δεν προβλέπεται νομοθετικά..