0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σχετικά καινούρια στην διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στις προσλήψεις κλπ. Έχω τελειώσει φιλολογία ωστόσο φέτος ορκίζομαι και στην δεύτερη μου σχολή που τελείωσα. Η μεγάλη μου πίκρα είναι ότι τον Φεβρουάριο που καταθέταμε όλοι χαρτιά εγώ δεν είχα το πτυχίο μου το δεύτερο οπότε και φυσικά δεν είχα καμία ελπίδα χωρίς αυτό να μπω κάπου να εργαστώ. Η ερώτηση μου ειναι, ισχύει ότι όσοι αποφοιτούμε φέτος για τα επόμενα χρόνια δεν διακαιούμαστε να υποβάλουμε το πτυχίο μας; Αν όντως είναι έτσι, μένουμε τρία χρόνια εκτός και δεν μπορούμε ούτε ως αναπληρωτές να εργαστούμε κάπου;
Καταρχήν συγχαρητήρια για τα 2 πτυχία και καλώς ήρθες στο PDE. Οτιδήποτε εξτρά θέλουμε να προσθέσουμε στην υποψηφιότητά μας (ως μελλοντικοί αναπληρωτές ή ως μόνιμοι) δεν μπορούμε να το κάνουμε άμεσα. Για να μπορέσει να προστεθεί το καινούργιο πτυχίο που θα αποκτήσεις, θα πρέπει να ξεκινήσει καινούργια διαδικασία κατάρτισης καινούργιων πινάκων... Κοινώς χρειάζεται να προκηρυχθεί καινούργιος διαγωνισμός τύπου 3ΕΑ και 2ΓΕ... Άρα αναμένεις αναγκαστικά έως τότε για να προστεθεί στον φάκελό σου, ό,τι καινούργιο προσόν θα έχεις. Ως αναπληρώτρια φυσικά και θα μπορούσες και τώρα να εργαστείς, εφόσον φτάσει ο πίνακας της ειδικότητάς σου στη σειρά που βρίσκεσαι! Καλή επιτυχία και υπομονή!
Δυστυχως τώρα δεν γίνεται να εργαστώ μάλλον σαν αναπληρώτρια.... δεν έχω καταθέσει σχεδόν τίποτα από γλώσσες και υπολογιστές με το σκεπτικό ότι θα τα κατέθετα όλα μαζί 'οταν πια θα είχα ορκιστεί, χωρίς να λάβω υπόψη μου το τριετές κλείδωμα. Με το 2ο πτυχίο μου είμαι στον κλάδο ΠΕ79.01 με ειδίκευση σε όργανο και αν κατέθετα το πτυχίο θα δούλευα κατα 90% σε μουσικό σχολείο.... σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται να αλλάξει κάτι ε;
Θα κάνεις υπομονή, προφανώς δεν είχες και μεγάλο ζόρι να εργαστείς αφού δεν κατέθεσες οτιδήποτε θα σου έδινε μόρια οπότε μικρό το κακό.
Κοίτα φυσικά μέχρι να ανοίξουν οι πίνακες και μέχρι να βγει νεος ΑΣΕΠ κράτα μικρό καλάθι για το τι θα σου χρειαστεί και τι όχι! Μπορεί αυριο να πάμε σε αλλο καθεστώς μπορεί και όχι.. Το μονο σίγουρο ειναι πως αν ειχες διαβάσει την προκυρήξη μιλούσε για το κλείδωμα
εχω πολυ μεγαλο οικονομικο ζορι αν αυτο ρωτας.... και φυσικα θελω να εργαστω.... απλα δεν γνωριζω τη διαδικασια και δουλευα σε ασχετες δουλειες....
Ευχαριστώ! Πρώτη φορά γίνεται αυτό με το κλείδωμα ή έχει ξαναγίνει; θυμάμαι κάποτε οι αναπληρωτές τα έκαναν κάθε χρόνο τα χαρτιά τους...θυμάμαι λάθος;
Τελείως διαφορετικό σύστημα ήταν πριν, δεν υπήρχε μοριοδότηση για γλώσσες, μεταπτυχιακά, βαθμό πτυχίου κτλ. Είχαν κλειδώσει ξανά το 2010 για μερικά χρόνια αλλά μπορούσες να προσθέσεις παιδαγωγική επάρκεια, σοβαρές παθήσεις και πολυτεκνία νομίζω.
ααα μάλιστα.... κάτι που είδα να γράφουν ότι υπήρξε κλείδωμα και το 1018-19 ισχύει; Εν τέλει πότε θα ανοίξουν ξανά; To 23;
Με τα υπάρχων δεδομένα για την σχολική χρονιά 2023-2024.Λογικά θα βγει προκήρυξη ένα χρόνο πριν. Κινούμενη άμμος η εκπαίδευση κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει!