0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τον φωτογραφικό νόμο του που καταπάτησε την τελευταία αξιοκρατική διαδικασία το γραπτό του ΑΣΕΠ, σίγουρα αχάριστοι δεν είναι αυτοί με τα αγορασμένα πτυχία, τους μεγάλους βαθμούς, τις προϋπρεσίες με βίσμα στη Σιβιτανίδειο, και την αδυναμία τους να περάσουν έστω τη βάση σε βασικές γνώσεις του γνωστικού τους αντικειμένου. Χρωστάνε πολλά στο Γαβρόγλου όλοι αυτοί.
Kelif, έχεις επιλεκτική όραση και μνήμη. Είχα γράψει σε άλλο μήνυμα ότι είμαι ΠΕ60 και θα είμαι στους διοριστέους, συνεπώς με συμφέρει να γίνουν διορισμοί. Πάει αυτό. Απλά μετά από τόοοσα χρόνια ''σίγουρων διορισμών'' που ΠΟΤΕ δε γίνονταν, είμαι πολύ επιφυλακτική. Γράφω για τα έτη 2030 και 2050, για να σατυρίσω τον εμπαιγμό που διαρκώς μας κάνουν. Τέλος, εύχομαι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο... Μέχρι να δεις επίσημα τα ονόματα των διορισμών, μην εξανίστασαι εναντίον κάποιων που είναι δύσπιστοι. Επαναλαμβάνω. Δε ζούμε ούτε σε σοβαρή χώρα ούτε έχουμε σοβαρό κράτος, εκτός αν διαφωνείς και με αυτό.
Ο Γαβρόγλου έφερε το νόμο που διορίστηκε η ειδική. Ο Γαβρόγλου έφερε το νόμο που διορίζεται η γενική. Ο Γαβρόγλου όρισε στους 10.500 τον αριθμό διορισμών γενικής. Αλλά μόνον υποσχέσεις. Μάλιστα. Και μπράβο. Έπρεπε να μην είχε φέρει κανένα νόμο να δω τι θα έφερνε η ΝΔ. Το ξέρομε φυσικά. Αλλά η αχαριστία του νεοέλληνος αυτή είναι.
Mε τον νομο που εφερε ο κυριος κατοπιν πιεσεων των προυπηρεσιακηδων εθαψε τους κοπους των Ασεπιτων ...Σαν Ασεπιτης που διοριστηκες βεβαια δικαστικα θα επρεπε να το αναφερεις...
Παιδια γτ παλια ηταν 1 ετος η υπηρέτηση; Και τωρα έγινε για τους νεοδιοριστους δυο ετη; Οπως αλλωστε για τους δοκιμους