0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σε ρωτήσω κάτι τελευταίο και το ληγω εδώ γιατί κούρασα. Εσύ και κάθε εσύ πού τα μάθατε αυτά που μεταφέρετε; Ποιοι σας τα είπαν; Η πηγή σας έχει ιδιότητα αφού δεν λέμε ονόματα; Για να δούμε όλοι μας την εγκυρότητα σας. Ζητώ συγνώμη από όλους αν έγινα φορτικος με το θέμα.
Πάντως συνάδελφοι, εγώ ακούγοντας την υπουργό στη βουλή, αλλιώς το κατάλαβα το χρονοδιάγραμμα για τους διορισμούς και αλλιώς το καταλαβαίνω διαβάζοντας την ανακοίνωση του Κορδη.Δε ξέρω αν γράφει κάπως αντιπολιτευτικα, δεν λέει όμως αυτό που είπε η υπουργός.Νομιζω από μόνος του υποθέτει για πρώτη φουρνιά τον Αύγουστο.
το 2021 θα γίνουν 5250 διορισμοί και όχι 10500 διότι δεν έχουν προυπολογιστεί οι τελευταίοι.
Άρα αυτά που είπε προχθές η υπουργός ήταν παπατζες;;;; Ναι;;Υπάρχουν κάπου ακριβείς αριθμοί προυπολογισμενοι και εμείς είμαστε αλλού;;
πε60 2000πε70 3250, οι πε02 989 , οι πε03 884 , πε04 κοντά 900 οι θεολόγοι 63 , οι μουσικοί πήραν τεράστια αύξηση , πε86 σε 90 κάτι
στα κονδύλια για την παιδεία είναι όλα ξεκάθαρα.
Α ναι;;; Τότε δε θα το πρόσεξα εγώ.Για πες μας λοιπόν, που γράφει ξεκαθαρα αριθμό διορισμών για την πρώτη φουρνιά και αντίστοιχο ποσό.