0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να διαβαζεις και εσυ τα μνμ δεν νομίζω να εχεις πιο συναρπαστικη ζωη!
δεν υπάρχει ισοκατανομή όπως σχεδόν έγινε στην ειδική. Όσοι το θεωρείτε αναμενόμενο θα εκπλαγείτε.
ποιός είπε ότι οι δάσκαλοι θα είναι 5065;[/quoteΗ δική σου εκτίμηση για πε80 ποια είναι;
δεν πιστεύω[/i] ότι θα υπάρχουν εκπληξεις. Πιστεύω για τις τεχνικές ειδικότητες ότι θα καλύψει πάνω από το 50 τοις εκατό των οργανικών τους κενών.
Περίπου 670 οργανικά κενα εχουν! Οποτε λες απο 350-600!
ποιός είπε ότι οι δάσκαλοι θα είναι 5065;
Υπενθυμίζω αν πάνε ταυτόχρονα κάτω από αυτά σε ορισμένους και πάνω από αυτά σε άλλους θα υπάρξει νομικό πρόβλημα.
Ακριβως! Αφου διαλεξαν ειδική αγωγή μονο και μονο για να διοριστούν και τπτ αλλο να μεινουν εκει λοιπον!!! Τα λεγαμε απο το καλοκαίρι.οποιος θελει ας περιμενει τη γενικη. Να μη φαει θέση συναδέλφου ειδικης. Γιατι αρκετοι εμειναν απ εξω εξαιτίας αυτων! Τωρα τερμα η γενικη. Με μετάταξη αν πανε μετα τη 5 ετια και αν!
Οι νεοδιοριστοι ειδικής μετα απο ποσα χρονια δικαιούνται να κανουν χαρτια για μεταταξη σε αλλο υπουργείο; Ο νομος κινητικότητας ελεγε 2 χρονια για αίτηση. Αλλα της ειδικής;
Συγγνώμη αλλά με αυτά που διαβάζω βγαίνω από τα ρούχα μου. Κατηγορείτε τους άλλους, ενώ επίμονα και επανειλημμένα ρωτάτε για μετάταξη σε άλλο υπουργείο η ίδια? Λίγη ντροπή επιτέλους!
Στο πρωτο που με παρεθεσες δε το εγραψα εγω. Εγραψα απαντηση σε αυτο
Τελικά δεν υπάρχει καθόλου ντροπή όντως!