0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ.
Ανακατατάξεις θα υπάρξουν. Σε δύο γνωστούς μου δεν τους πέρασαν την άριστη ξένη γλώσσα ενώ έχουν μεταπτυχιακό από Αγγλία. Σίγουρα θα δικαιωθούν στους οριστικούς. Εκτιμώ ότι θα είναι αρκετές τέτοιες περιπτώσεις, εύκολες για τον ΑΣΕΠ, αρκετές όμως για ανακατατάξεις στους πίνακες.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μόνο για αυτούς που είναι πολύ ψηλά στους πίνακες. Όσο πιο κάτω είναι κάποιος στους πίνακες τόσο και πιο πολλές θέσεις θα κατέβει.
διαβαζοντας αυτο λοιπον εαν βγουν μεχρι τελος καλοκαιριου θα εχουμε 3 ακομη σχολικα ετη που θα εχουν ισχυ σωστα? αρα ας το πουμε ετσι εχουμε 2 σχολικα ετη μεχρι να ξαναμαζεψουν δικαιολογητικα
Θα βγούνε οι οριστικοί πίνακες και θα δούμε ποιος έχει δίκιο τελικά.
Διαβάζω στην ομάδα του fb "Μισθολογικά και Εργασιακά Θέματα Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών""Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Πληροφοριακά, σήμερα η ΔΟΥ Καβάλας κατέθεσε στον λογαριασμό μου τα 20 ευρώ από το παραβολο της ένστασης (επιτυχημένη) που είχα καταθέσει κατά τις αιτήσεις μονίμων διορισμών."-Giwrgos Avramidis, ΠΕ70https://www.facebook.com/groups/plirwmesespa/permalink/1866829200149363/
ΑΝ ισχύει, θα ανοίξουν οι πίνακες εαε το 23 Κ γενικής το 24;;; Κάτι δε μου κολλάει.
Όλες οι ενστάσεις της 1και2 ΓΕ δε χρήζουν ιδιαίτερης δυσκολίας. Δεν είχαν τις δυσκολίες της ειδικής, ήταν όλα πολύ ξεκάθαρα και επιπλέον υπήρχε η τεχνογνωσία και η εμπειρία από την ειδική. Αν ήθελαν να τους είχαν βγάλει θα το είχαν κάνει ήδη. Το χρονοδιάγραμμα θα είναι στο περίπου με αυτό της ειδικής πέρυσι.