0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε καταλαβαινω το εξης! Γιατι να μη διοριστούν; Εδώ μπορούν να διοριστούν ατομα με μηδενική προϋπηρεσια. Γιατι βγαίνουν 130 ατομα πε02 εκτος? Είναι ακαδημαϊκά συν προϋπηρεσια ενα νούμερο στον πινακα
Δεν είναι μόνο οι της ιδιωτικής. Δεν έχουν υπολογιστεί στους "έχουν δικαίωμα διορισμού" και όσοι έχουν δημόσιο προϋπηρεσία σε άλλο κλάδο, π.χ. ΕΕΠ, οι οποίοι δεν είναι στους παλιούς πίνακες αναπληρωτών ΠΕ 02, αλλά έχουν δικαίωμα. Όπως και να 'χει, ευχαριστούμε.
Φίλε trust δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ άλλο όταν μάλιστα δεν αφορά την ειδικότητα μου. Θα το ψάξω πιο πολυ όταν κάνω το ίδιο για ΠΕ83 και ΠΕ86 που είναι οι ειδικότητες μου.
Επειδή αν το έκανα για άλλα 200 άτομα θα ήθελε ακόμα 2-3 ώρες με τους ελέγχους και ήδη έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου είναι αδύνατο να αφιερώσω και άλλο χρόνο.
φίλε κανε την διαδικασία για αυτές τις ειδικότητες (ΠΕ83 και ΠΕ86) να δούμε τι μας γίνεται!!! Αφού δεν βγαίνει άκρη με τους άλλους
Μόλις έβγαλε ο ΠΑΣΑΔ μια ακόμα αστεια ανακοίνωση. Ζητάνε οι δάσκαλοι 5200 διορισμους.. Εντάξει τους έγινε το χατίρι στην ειδικη αγωγη, που τους "εμπασαν" μέσα στους πινακες των καθήμενων των δασκαλων ειδικής αγωγής, τώρα θέλουν μια τους μίσους διορισμους... Αστεία πράγματα...
Είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων για αυτό.. Μας κάνουν και έκπτωση.. Παλληκάρια είναι!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Το λέω και πάλι, πάμε να διεκδικήσουμε μαθήματα από τους δασκάλους στις δύο τελευταίες τάξεις του δημοτικού . Φιλόλογοι, μαθηματικοί, θεολόγοι να δεις πότε θα μαζευτούν τα δασκαλακια.