0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορούν όμως να λάβουν υπόψη τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων στο ποσοστό κάλυψης των οργανικών κενών κάθε ειδικότητας της 2ΓΕ, αν θέλουν.
Μα δεν ειναι οτι δεν εχουμε κενα! Πες οτι με την επικαιροποιηση θα βγουν 1200 κενα σε ΠΕ04.4 και 700 κενα σε ΠΕ04.1, θα δουν το προγραμμα και θα πουν οκ θα παρουμε 400 ΠΕ04.1 και 100 απο τους ΠΕ04.4 γιατι θα κανουμε περισσοτερο φυσικη στο νεο προγραμμα απο Σεπτεμβρη! Σιγουρα τα νεα προγραμματα θα παιξουν το ρολο τους
προφανώς με την αλλαγή των προγραμμάτων, του χρόνου θα αποτυπωθούν σε κάθε περίπτωση για τις μεταθέσεις και άρα για τους διορισμούς.
Πολύ σωστά και έτσι θα γίνει.Για παράδειγμα στους πε 02 για το 2021 έχουμε 128 οργανικά + τα ενεργά κενά από τις περυσινές 528 συνταξιοδοτήσεις (ενεργά εννοώ προκύπτουν από περιοχές που δεν έχουν πλεονάσματα) . Μπορεί να είναι συνολικά μέχρι και 450 οργανικά. Νομίζω ότι επειδή βλέπουν την τάση για το 2021 να είναι πάνω από 500 αποχωρήσεις θα δώσουν κάλυψη 100%. Αυτό μου το είπε και ο περιφερειακός διευθυντής.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν 450 κενα φιλολογων κ μονο στην α φαση αναπληρωτων να πηρε πανω απο 700 ατομα??
Ποιά αλλαγή προγραμμάτων? ΚΑι που ξέρετε προς τα που θα αλλάξουν? Σαν πολύ αισιόδοξοι είστε
και εγώ το έχω απορία. ήταν περίπου 800 και αν προσθέσεις τις άλλες δύο φάσεις ξεφεύγει το νούμερο. πάντως συνάδελφος μόνιμος που πήρε απόσπαση Α Αθήνας μου είπε ότι πλέον είναι άδεια από φιλολόγους. όχι μόνο δεν υπάρχει πλεόνασμα αλλά έχουν τακτοποιηθεί και αυτοί που είναι στη διάθεση.
θα σου πω στην ειδικότητα μου πως γίνεται πε0401. Κάθε χρονιά έπαιρνε 5-6 πε0401 αλλά δεν υπήρχε όυτε ένα οργανικό κενό. Τα κενά ήταν από θέσεις διευθυντών, άδειες και κυρίως από αποσπάσεις.