0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά το Πάσχα είπαμε.
Συμβόλαιο δεν υπάρχει, υπάρχει η κοινή λογική. Μακάρι να έβγαιναν και σήμερα αν γινόταν και οι πίνακες και οι κατανομές, πρώτος εγώ θα πανηγυριζα.
Το παν ειναι οι κατανομες. Αυτες πρεπει να δημοσιευτουν.
Συμφωνώ απόλυτα, όσο αργούν οι κατανομές τόσο διαπλοκή μυρίζει υπέρ των βασικών ειδικοτήτων.
Εγω θα επαναλαβω οτι οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι οι κατανομες ειναι ετοιμες απο μεσα Δεκεμβρη...και δεν εχουν υποστει αλλαγες(εχω αναφερει οτι δεν τις ξερω φυσικα).Το θεμα το μεγαλο ειναι γιατι δεν ανακοινωνονται . Για να προλαβω καποιους καμια σχεση οι μεταθεσεις.
Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.Στις 22/1 από το ασεπ... Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειράπροτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70 καιΠΕ 73 και Δευτεροβάθμιας κλάδου ΠΕ 79 Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και ανά μουσική εκπαίδευση, κατηγορίαςΠ.Ε. (1ΓΕ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειράπροτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσηςκατηγορίας ΠΕ. (2ΓΕ/2019). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.Ποιά είναι η διαφορά στα 2 παραπάνω ακριβώς;