0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που την βλεπεις την επιτυχια...? Μιλαμε για 800 Πε02, 500ΠΕ3 και 500 Πε04 μετα απο 12 χρονια...!!! Τζιζας...
Ουσιαστικα και αυτα τα νουμερα μου λενε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα διορισμου σχεδον για κανενα...Σκεφτειτε για τις μη βασικες ειδικοτητες της
Στην Κωλοπετινίτσα είτε διορίσει πληροφορικό είτε δάσκαλο πάνω από δυο χρόνια δεν θα μείνουν. Οι δήμαρχοι και οι πολίτες έπρεπε να απαιτούν απόλυτη κάλυψη των κενών.Επίσης, δεν θυμάμαι να έχουμε και πολύ γκρινιάρηδες δημάρχους. Οι γονείς πάλι γκρινιάζουν μόνο όσο πηγαίνουν τα παιδιά τους σχολείο.Η γυναίκα μου είναι σε ένα γυμνάσιο κωμόπολης. Φιλόλογος για την Α΄γυμνασίου ήρθε την προηγούμενη βδομάδα με την ειδική πρόσκληση. Ο δήμαρχος δεν ακούστηκε, το ίδιο και η τοπική κοινωνία. Είναι αλήθεια αυτό που γράφω αν και μπαίνω στον πειρασμό να γίνομαι λαϊκιστής.Στα υπόλοιπα προφανώς συμφωνώ μαζί σου.
Για να παει φιλολογος α γυμνασιου με την ειδικη προσκληση σημαινει οτι πηραν ατομο εξαρχης για εκει αλλα δεν παρουσιαστηε ή παραιτηθηκε..αρα εξ αρχης ο δημαρχος κι η τοπικη κοινωνια ακουστηκαν ..αν ο αλλος παραιτηθηκε αλλο θεμα..ετσι λοιπον και στους διορισμους θα ακουστει η τοπικη κοινωνια και με μονιμο διορισμο δεν νομιζω θα παραιτηθει κανεις...εξαλλου οι αναπληρωτες δεν θα σταματησουν να υπαρχουν ..τα κενα πουθενα δεν θα καλυφθουν 100% ..σ .αυτο που λεει ο συναδελφος κι εγω συμφωνω οτι καλως η κακως καποιοι ειναι πιο "απαραιτητοι"..δυστυχως ή ευτυχως αναλογα που ανηκει ο καθενας.
Αν είχαν πάρει εξ αρχής και είχε παραιτηθεί θα έπαιρναν άλλο στην πρώτη ειδική πρόσκληση. τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω γιατί ο καθένας έχει τις απόψεις του.Μακάρι να βγουν σύντομα οι κατανομές, να γίνουν άμεσα όλοι οι διορισμοι και ότι καλύτερο σε όλους μας που περιμένουμε.
ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ-ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΊΝΑΚΕΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 1ΓΕ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2ΓΕ. Αυτή πρέπει να είναι η σειρά.
Οι κατανομές αφορούν τον αριθμό ανά ειδικότητα, η επικαιροποιηση τις περιοχές διορισμού.
εγώ νομίζω ότι η επικαιροποίηση των κενών συνδέεται με τη κατανομή: δλδ πχ στη βοιωτία υπάρχουν 5 κένα και παίρνουν σύνταξη 10 (υποθέτουμε ότι δεν πλεονάζουν) μετά την επικαιροποίηση δεν θα γίνουν 15;