0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
MPAKIAS33, θα σου το πω για άλλη μια φορά. Εύχομαι να μη σου μείνει η σιγουριά και μετά μπαίνεις και διαμαρτύρεσαι ότι το Υπουργείο για άλλη μια φορά μας έπιασε κότσο! Ανά πάσα στιγμή μπορούν να αναιρέσουν την ''υπόσχεση'' διορισμών και το γνωρίζεις, για αυτό μην ειρωνεύεσαι ότι δεν είναι ''σοβαρή συζήτηση'' η αμφισβήτηση των διορισμών....
Άρα ούτε η προκήρυξη είναι εγγύηση ούτε οι πίνακες, οι ενστάσεις, οι κατανομές, τα ΦΕΚ... Αν δεν ορκιστουν οι διορισθεντες όλα αλλάζουν και όλα γίνεται να αναβληθουν.
Εμεις ας καθόμαστε εδω μέσα να περιμένουμε την κατανομή... Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι ασκούμε λειτουργημα και μας αντιμετωπίζουν ως εχθρούς.. Γιατί; το έχετε αναλογιστεί γιατί; Γιατί είμαστε μορφωμενα άτομα, με κρίση, ανεξαρτησία σκέψης και παιδεία.Ας καθίσουμε εμείς να φάμε τα χρόνια μας στα θρανία, να πάρουμε 10 πτυχία, να σπαταλησουμε προσωπικό χρόνο για να διοριστεί ο κάθε αγράμματος απόφοιτος ΕΠΑΛ.. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ως εκπαιδευτικοι, ότι δεν πρέπει να μας καπηλευουν κόμματα όπως αυτό που μας κυβερνά τώρα....Αντε πάμε πάλι από την αρχή τώρα.. Την ίδια στιγμή που 1000 ειδικοί φρουροί θα διοριστουν από το πουθενά, εμείς ας αναλωσουμε τη μισή ζωή μας σε προϋπηρεσία στα κατσαβραχα και σε μεταπτυχιακα, διδακτορικά και ξένες γλώσσες.
KELIF, είμαι σε καλή σειρά και θα διοριστώ, αν γίνουν οι διορισμοί. Είμαι νηπιαγωγός και λογικά θα πάρουν πολλούς. Έχω πολλάκις εξηγήσει για ποιό λόγο είμαι δύσπιστη. Τις ίδιες επιθέσεις δέχονταν και άλλοι συνάδελφοι στο φόρουμ, όταν πριν από χρόνια έγραφαν ότι δε θα γίνουν διορισμοί στη Γενική Εκπαίδευση κι όντως δεν έγιναν. Ξαναλέω. Μακάρι να έχω εγώ άδικο κι όλοι εσείς που με βρίζετε, να έχετε δίκιο. Με συμφέρει να διοριστώ, απλά μέχρι να δω επίσημα αναρτημένα ονόματα διορισθέντων, δεν πιστεύω λέξη! Θα έπρεπε να υπάρχει επιφυλακτικότητα και καχυποψία απέναντι σε ένα Υπουργείο που μας αντιμετωπίζει σα σκουπίδια σε όλους τους τομείς.
Γενάρη του '17. Έπειτα από σκληρό δικαστικό αγώνα. Μέχρι και το '19 συνέχιζαν να διορίζονται επιλαχόντες.
μετά τον αγώνα της ασεπουλας για να διοριστεί η ίδια αφού μπαινοβγαίνε στο υπουργείο και ανήκε στην κυβερνώσα παραταξη.....να τα λέμε όλα
Μη λες τέτοια, επί αλέξη η δικαιοσύνη λειτουργούσε τυφλά. Τους διορισθέντες-επιτυχόντες τους διόρισε η δικαιοσύνη και όχι "η πρώτη φορά αριστερά", εδώ γελάμε πραγματικά χαχαχαχαχα .