0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν βγούνε οι οριστικοί πίνακες της 2ΓΕ 2019 λίγο πριν ή μετά το Πάσχατο καλοκαίρι θα ανείξουν οι πίνακες για κατάθεση νέων προσόντων;
Υπάρχει κάποια δέσμευση σύμφωνα με την οποία πρεπει να βγουν οι κατανομές πριν τους οριστικους; Γιατί εγώ βλέπω να καθυστερουν αρκετά οι κατανομές. Πρέπει να ολοκληρωθουν οι παραιτήσεις, οι μεταθέσεις, να προσδιοριστουν τα οργανικά κενά και μετά πιστευω θα ανακοινωθούν οι κατανομές
Οι κατανομές θα προπορεύονται ελάχιστες μέρες από τους πίνακες λογικά. Πρέπει να βγουν λοιπόν τέλος αυτης της εβδομαδας ή αρχές της επόμενης και τέλος της επόμενης οι οριστικοί.
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-erchontai-oi-oristikoi-pinakes-gia-toys-ekpaideytikoys-chronodiagramma/
Διαβαστε λιγο τις αναρτησεις των συναδελφων.Εχει ανεβει ηδη αυτο μου μολις αναρτησατε.
Sorry ρε παιδιά. Έχω ψιλοχαθει τελευταία και δεν το είδα.Γράψτε λάθος. Όπως και να χει, αν είναι αλήθεια οδεύουμε προς κατανομές που και καλά δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου.
Τελη Φλεβάρη είναι μεθαύριο και αρχές Μαρτη μέχρι την άλλη Παρασκευή, στις 7 του Μάρτη.. Αμφιβάλω με το δημοσίευμα...Μακαρι να βγουν οι οριστικοι τουλάχιστον της 1/ΓΕ,αλλα ακομα δεν έχει βγει η κατανομη.. Το υπουργείο μας εμπαίζει χοντρά.. Οταν είναι να προσλαβει κανένα αμορφωτο σε αστυνομία ή άλλα σώματα ασφαλείας όμως, όλα τα κάνουν ταχύτατα..Οταν είναι να κάνει εκλογές με 5% συμμετοχή, εκεί ξέρει να αντιδρά σε χρόνο dt.. Η υπομονή μου δεν εξαντλείται, έχει ήδη εξαντληθει... Όπως και χιλιάδων άλλων..
Ωραια τα λες συναδελφε. Καιτι κανουμε για αυτο;