0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος covid, η αξιολόγηση και η τηλεκπαίδευση είναι οι λόγοι. Άντε να καθαρίσει η μπουγάδα.
Όπου φύγει φύγει. Λίγο ο covid, λίγο η τηλεκπαίδευση λίγο η αξιολόγηση...
Μια χαρά είναι και ο covid. Χθες συνάδελφος δασκάλα μόλις έμαθε πως μαθητής της βγήκε θετικός σε covid την έπιασε παραλήρημα, άρχισε να λέει πως σίγουρα κόλλησε και η ίδια και θα πεθάνει... Τραγική κατάσταση, άνθρωποι χωρίς κάποια σοβαρή πάθηση να φοβούνται έναν ιό.
Άνθρωποι νέοι, χωρίς καμία πάθηση, έχουν πεθάνει από αυτόν τον ιό (βλ. υπεραντίδραση ανοσοποιητικού). Ναι, δεν είναι συχνό, αλλά δεν θέλεις να σου τύχει..
Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για την ειδική αγωγή, αλλά ξέρεις, είναι τρέλα από ένα σημείο και μετά. Θέλω να πω ότι συζητάμε ακόμα για το αν θα γίνουν οι διορισμοί της γενικής με το παρόν σύστημα (κακώς για μένα, τίποτα δεν πάει στραβά ως προς αυτό) ... που και για αυτούς πάντως θα πάρει ακόμα 1,5 χρόνο...Ό, τι συζητάμε μετά από αυτούς τους διορισμούς εκφεύγει της θητείας της παρούσας κυβέρνησης.Περίμενε πρώτα να δεις και το περίφημο νέο σύστημα διορισμών που πριν λίγο καιρό ήταν έτοιμο, τώρα δεν υπάρχει καν, αύριο ποιος ξέρεις τι...
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι όποιες αλλαγες θα είναι ελάχιστες. 150.000 είμαστε... σκεφτείτε μόνο πόσα χρήματα εισρέουν στα Πανεπιστήμια (που -θυμίζω- υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας και αυτά) από μεταπτυχιακά και σεμινάρια. Τα λεφτά είναι πάαααρα πολλά και από τη στιγμή που μειώθηκε τραγικά η μοριοδότηση των ακαδημαικών προσόντων στο υπόλοιπο Δημόσιο, μόνο εμείς μείναμε. Επίσης, φέτος δούλεψαν οι 50000+ από εμάς, οι οποίοι έχουν κάνει ΟΛΟΙ κουμάντο με το ισχύον σύστημα, μαζί και πολλοί άλλοι που δεν δούλεψαν και ελπίζουν στην επόμεωη φορά. Άρα, το να ανατραπεί το ισχύον σύστημα θα ήταν μια ιδιαίτερα unpopular απόφαση από πολλές απόψεις. Γι αυτό και δεν το βλέπω.
Είναι λογική η σκέψη σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι. Είναι λογικό να ζητάς εσωτερική αξιολόγηση σε σχολεία που έκλεισαν αρχές Νοέμβρη και μπορεί να ανοίξουν ακόμα και λίγο πριν το... Πάσχα;;; Και όμως δες, ζητείται. Για τους δικούς τους λόγους. Έτσι μπορεί να αλλάξει και το σύστημα για τους δικούς τους, μη κατανοητούς λόγους... Πάντως, για να αλλάξει επί της ουσίας το σύστημα, πρέπει να προκηρυχθούν θέσεις... Αυτό βλέπω ως βασικότερο πρόβλημα στις όποιες αλλαγές....
Φιλε Seraios, κατέβασε λίγο ταχύτητα. Μας έχεις λιώσει.