0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αυτοι οι 46 πε02 ως υπεράριθμοι τι ακριβώς κανουν; Δεν εχουν ωραριο; Δεν εργαζονται καπου;
ΟΧΙΔιευθυντές, υποδιευθυντές, γραμματειακή, πρακτικό, γραφείο διεύθυνσης, αποσπάσεις σε άλλη ΔΔΕ, αποσπάσεις σε υπουργεία και άλλες υπηρεσίες, και θεατρολογία
Είναι πραγματική μου απορια! Αρα ούτε αποσπασμένους πε02 παιρνουν εκει ουτε αναπληρωτες;
Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες.Μπορεί να είναι υπεράριθμοι και να συμπληρώνουν σε δύο σχολεία ή και σε ένα με β, γ αναθέσεις.
Και το ένα και το άλλο γίνεται. Δεν έχω σχέση με την περιοχή αλλά όποιος έχει καλύτερη εικόνα ας με επιβεβαιώσει ή ας με διαψεύσει.
Αναφέρεσαι σους υπεραριθμους σε ένα σχολείο. Αυτοί οι υπεραριθμοι που υπολογγίζονται τώρα είναι άλλο, σε όλη την περιοχή. οπότε είναι και λίγο χειρότερα από αυτό που λέω αλλά δεν είναι η ώρα τώρα.
Δηλαδή αλλιώς προκύπτει η υπεραριθμία στον υπολογισμό των κενών των μεταθέσεων; Αθροίζονται οι συνολικές ώρες ανά νομό σε Α ανάθεση και γίνεται διαίρεση; Αλήθεια θέλω να μάθω γιατί θέλω να δω αν συμβαδίζει η εικόνα στις περιοχές που με ενδιαφέρει.