0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας απαντώ με κάτι απλό και προκαλώ να το θυμάστε.Εναπομείναντα Οργανικά μεταθ = max διορισμοί
Οκ. Αυτό που γράφεις είναι όμως εκτίμηση. Εσύ πιστεύεις οτι αυτό θα γίνει. Μπορεί και όχι όμως. Εγώ σου γράφω τι ισχύει νομικά. Θέλω να πώ δεν υπάρχει το ίσον στην ισότητα που έγραψες (θα υπήρχε αν το έλεγε ο νόμος) αλλά ενα ζάρι.
Αυτό που λέω ισχύει νομικά. Ο τελευταίος νόμος λέει ξεκάθαρα ότι οι διορισμοί γίνονται σε κενές οργανικές θέσεις. Να το παραθέσω;
Αρα με αυτη την λογικη, θα δουμε κατανομες μετα απο την ολοκλήρωση τον μεταθέσεων δλδ πριν το Πασχα! :[/quoteΚαι οριστικούς μετά το Πάσχα. Έτσι είναι το σωστό. Και μην αναφέρει κανείς την ειδική. Εκεί δεν υπήρχαν μεταθέσεις.
Συνάδελφοι δεν ειμαι απόλυτος σε αυτά που λέω . Καλοπροαίρετη συζήτηση κάνουμε όλοι μας. Να γίνει στο πιο δίκαιο για όλους μας.
Ακριβώς. Κενές οργανικές θέσεις. Άλλο η οργανική θέση, άλλο το οργανικό κενό. Τα μπερδεύουμε αλλά είναι τελείως διαφορετικά. Το ξαναλέω. 1. Σε περιοχές που έχουν συσταθεί πχ 100 οργανικά κενά και αυτή την περιοχή την ζητήσουν 101 άτομα προφανώς θα ικανοποιήσει μόνο τις 100 αιτήσεις και ένα άτομο δεν θα πάρει μετάθεση. Για αυτό το 1 άτομο που δεν θα ικανοποιηθεί η αίτηση του δεν μπορεί να διορίσει κανέναν. 2. Σε περιοχή που ισχύει ένα απο τα παρακάτωα. έχουν ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις μετάθεσεις ή β. κανένας δεν έχει δηλώσει για μετάθεση την περιοχή αυτήμπορεί να διορίσει 100000 άτομα αν θέλει (με ταυτόχρονη ίδρυση οργανικών θέσεων που όπως είπες αναφέρει ο νόμος).ξαναλέω έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό μας μπορούμε να δούμε οτι τα οργανικά κενά δεν περιορίζουν το υπουργείο. Μπορεί μια ειδικότητα να έχει 1000 πλεονάζοντες σε κάθε Διεύθυνση και επειδή την Δ' Δωδεκαννήσου δεν την δήλωσε κανένας για μετάθεση να πάει και να διορίσει όσους θέλει εκεί.
Ναι όμως το λες και εσύ. Πρέπει να ορίσει πρώτα τις κενές οργανικές θέσεις... με κριτήρια... Που πρέπει να είναι κοινά για όλους.... Αλλιώς θα καταγγελθούν για αντισυνταγματικούς ρουσφετ διορισμούς. Ελπίζω να καταλαβαίνεις kindergarten
Φίλε ούτε εγώ τα γράφω για να έρθω σε αντιαράθεση. Αν και είμαι σίγουρος γιατί έχω ρωτήσει και φίλο εργατολόγο με ειδίκευση στο δημόσιο. Απλώς θέλω να πώ οτι εσύ ως φυσικός μπορεί να δείς πχ μετά την όλη διαδικασία που τρέχει (μεταθέσεις κτλ) να δείς πχ 100 εναπομείναντα οργανικά κενά ενω οι πραγματικές σας ανάγκες είναι 1000. Το υπουργείο δεν περιορίζεται απο το 100. Μπορεί να πάρει στα χέρια του τα χαρτιά και να πεί: σε ποιές περιοχές δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις + περιοχές που δεν τις δήλωσε κανένας. Εστω οτι είναι οι περιοχές Α,