0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμαθες κενα συναδελφε;
Αν θελεις κανε μια προβλεψη
Συνάδελφε infinity_kos αναφέρεσαι μόνο στη β Δωδεκανήσου ή και στις υπόλοιπες τρεις;
Δεν ξέρω. Διάλεξε λόγο.1. Γιατί θέλουν να τις βγάλουν ακριβώς πριν τους πίνακες.....................Όλα τα παραπάνω είναι εξισου πιθανά. Η δικιά μου γνώμη είναι οτι οι κατανομές υπάρχουν ολοκληρωμένες κατα 90%+ σε κάποιο συρτάρι. Περιμένουν τις μεταθέσεις για να κάνουν ψιλοαλλαγές.
Μόνο
Δε φτιάχνονται οργανικές, γιατί αυτές θα πρέπει να δοθούν πρώτα για μεταθέσεις στους ήδη ανήκοντες στην Πρωτοβάθμια, με συνέπεια να καλυφθούν τα κενά στα μεγάλα αστικά κέντρα και να μην έχουν μετά τι να κάνουν τους πλεονάζοντες στις περιοχές αυτές.
Σε κάθε περίπτωση σε σύνολο 14500 οργανικών θα μιλάμε για 72,4% κάλυψη τους. Αν κάποιες ειδικότητες ευνοηθούν , άλλες...
Αν είναι έτσι. Ας πάρει 72,4% από κάθε ειδικότητα, εφαρμόζοντας την Ισοκατανομη.. Που το κακο; Που το παράλογο;;;; 6 χιλιάδες δάσκαλοι,, 72,4%..1200 φιλόλογοι, 72,4%..1200 μαθηματικοί, 72,4%.900 αγγλικών, 72,4%, 650 μουσικοί, 72,4%, 500 πληροφορικών, 72,4%..Οι αριθμοί που παραθέτω ανά ειδικότητα είναι τυχαίοι προσεγγιζοντας όμως την πραγματικότητα.... Μού φαίνεται απολύτως δίκαιο και λογικό...
Αυτή είναι η πιο δίκαια διαχείριση του όλου θέματος!!!
δικαιη ναι αλλα θεωρω πως σκεφτεται και λιγο πονηρα. π.χ.εγω ειμαι ΠΕ83 ηλεκτρολογος, η ειδικοτητα μου δεν ειναι καπου υποχρεωτικη, αμα δλδ ξαφνικα τα παιδια σταματησουν να δηλωνουν εγω δεν χρειαζομαι, ενω στην Αβαθμια δεν εχει φοβο να διορισει μεγαλυτερη αναλογια και αργοτερα να μην εχει τι να τους κανει γτ απλα ειναι δεδομενο το προγραμμα σπουδων. εδω βλεπουμε ακομη και 2 ωρες π.χ. να αλλαξει πανω η κατω στο γυμνασιο ενα μαθημα κανει τρελη αλλαγη στις αναγκες, οποτε θεωρω οτι ειναι safe γι αυτους να καλυψουν πιο πολυ τα σιγουρα. προσωπικη εκτιμιση ετσι....παρολα αυτα καπου πιο πανω ειδα ποστ για 14000+ οργανικες, πανω σε αυτο εχουμε αναλυτικα νουμερα?