0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπερεκτιμημένοι οι πε70. Οι πε03 μου φαίνονται και εμένα λίγοι. Και οι πε02. Νομίζω ότι δε θα διορίσουν 4000 25αρηδες πε70 και θα αφησουν εξω όλους τους άλλους. Για όσους το ξεχνούν είναι διορισμοί εκπαιδευτικών όχι δασκάλων!
Ενταξει τωρα...Οι δασκαλοι δουλευουν αναπληρωτες απο τα 23-24 τους.Κι αυτο εχει τη σημασια του.Εκπαιδευτικοι της Δθμιας για να εργαστουν ως αναπληρωτες επρεπε να φθασουν στα 33-34 στην καλυτερη περιπτωση.
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους και καλή Σαρακοστή! Επειδή δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ως δάσκαλος με σειρά κατάταξης εντός της χιλιάδας 3.000-4.000 έχω να σας πω πως σε περίπτωση που διοριστούν 4000 δάσκαλοι, πιστέψτε με, δεν θα βρείτε 25ρηδες μεταξύ αυτών, πλην ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ. Εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακό και μεγάλο ποσοστό αναπηρίας). Οι μικρότεροι ηλικιακά θα είναι 30ρηδες που - εκτός της προϋπηρεσίας τους - έχουν πιάσει σχεδόν ταβάνι στα ακαδημαϊκά κριτήρια. Και πάλι, όμως, πρόκειται για έναν πολύ μικρό αριθμό στο σύνολο των 4000, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2008-2009 που σταμάτησαν να πραγματοποιούνται μαζικά διορισμοί αποφοιτούσαν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 1000 άτομα (ενδεχομένως και παραπάνω) από τα 9 παιδαγωγικά τμήματα της χώρας. Συνεπώς η μεγάλη μερίδα των συναδέλφων δασκάλων που θα διοριστούν θα έχουν κοντά στα 10 χρόνια προϋπηρεσίας (άλλοι λίγο παραπάνω, άλλοι λίγο παρακάτω)!!Τέλος, βάσει του συνόλου των οργανικών κενών για τους ΠΕ70, θα μου επιτρέψετε να θεωρήσω αστεία την κατανομή των 3200-3400 δασκάλων που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα. Αν θελουμε να είμαστε όντως δίκαιοι και αντικειμενικοί, η κατανομή που παρουσίασε ο Serraios θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Φιλε (το συναδελφε το αποφευγω- ειναι ελεεινο), θεωρεις δικαιο (ωραια λεξη) να παρει 4000(!!!) δασκαλους και 800 φιλολογους και 650 μαθηματικους, ας πουμε;Μηπως ειναι τοσο ετεροβαρης η δικαιη κατανομη σου που κοκκινιζει απο ντροπη;