0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιός θα το βάλει δεν ξέρω...γιατί εμείς της Αγγλικής κοιμόμαστε λιγάκι τον ύπνο του δικαίου... Δλδ τα κενά μας είναι λιγότερα απο πρόπερσι tη στιγμή που έχουν μεσολαβήσει 176 συνταξιοδοτήσεις πέρυσι +190 φέτος + 220 βθμια+ αύξηση ωρολόγιου κατά δυο ώρες στα δημοτικά + υποχρεωτικά Αγγλικά στο λύκειο. Ε, ήμαρτον δλδ , βγάζει μάτι το πράγμα...
Δεν υπάρχει δ/νση μέχρι τώρα με πλεόνασμα σε ΠΕ03. Ισχύει ή δεν έχω δει καλά;;;
Ισχύει, τα τελικά κενά των ΠΕ03 θα είναι μπαμ... Τα κενά μας πάνε καλά, οι διορισμοί να δούμε... Εγώ προσωπικά ως ΠΕ02 δεν είμαι μοναχοφάης, με 150% κάλυψη των κενών (π.χ. 1200 κενά και 1800 διορισμούς), είμαι οκ!Οι ΠΕ03 είναι παλικαράκια, ούτε 60 οι αναπληρωτές τους, μπορούν να περιμένουν!
Ευχαριστούμε πολύ ANNABT, κάνεις φοβερό "σκάλισμα" για την αναζήτηση των κενών!!!Σε λίγο θα σε κάνει και σένα like ο Κορδής!!
Εσύ γιατί του στέλνεις;; Αυτός θα έπρεπε, μπας και μάθει τίποτα νεότερο!! Να του συστήσουμε και το μυθικό πρόσωπο του Patrea!Αν μπορείς να απαντήσεις και στην ερώτηση του Dimeos, θα σε ευγνωμονούμε, ειδικώς αν μας πεις συγχρόνως και από ποιες/πόσες διευθύνσεις τα έχεις μετρήσει
Μεγαλύτεροι και από της
Χωρις να θελω να ειμαι εριστικος. Πρώτα απο ολα ο Παληγιαννης μιλάει για τα κενα στην αθμια μονο. Επίσης σκέψου οτι υπάρχουν συγχωνευσεις τμηματων κλπ κλπ κατι το οποιο θα μας επιρεασει ολους, οπως γνωριζεις καλυτερα απο εμενα και οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα δεν αθροίζομε απλα οργανικα και συνταξιοδοτησεις και βγηκαν τα νεα οργανικα. Επίσης αυριο θα ξέρουμε αν εκανε λαθος η οχι ο Παληγιαννης οποτε μην τσατιζεσαι..