0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσους θέλουν μπορουνε να κάνουν, μετά από 10 χρόνια. Και 11 και 12 και 13 χιλιάδες. Πόσο ευκολα παιρνουν ένστολους; άλλους 1000 ΕΠΟΠ τώρα. Το ερώτημα είναι θέλουν εκπαιδευτικους να διορίσουν;
https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/2-4-2021_prosklisi_eisagogikis_epimorfosis_ops_5070654_oaghoxld-n2y-2.pdfΠρόσκληση του ΙΕΠ για επιμορφωτές που καλούνται να επιμορφώσουν περίπου 11500 νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς (σελ. 5).Ένα καλό σημάδι ότι κάτι κινείται προς τον προγραμματισμό των διορισμών. Με το καλό!!
Ούτε 5250 όμως. Καμιά 500 άτομα είχαν διοριστεί με δικαστική απόφαση-δικαίωση +3500 οι εκπαιδευτικοί της ειδικής. Εδώ μιλάει για 11500 νεοδιοριστους άρα κάτι άλλο παίζει. Ίσως αφορά αποκλειστικά γενική αγωγή!
Άρα μήπως μιλάμε για κάθε ειδικότητα μια και έξω;Δηλαδή κάποιες στην πρώτη φάση και κάποιες στη δεύτερη φάση;