0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι γίνεται με αυτόν που δεν δήλωσε μια περιοχή τύπου Αγαθονησι(δ Δωδεκανήσου νομίζω) αλλά ειναι πιο ψηλά στον πινακα, δεν θα τον πάρει ούτε στην
Έχει σχέση τη θέση που είσαι στον πίνακα. Αν εγώ που είμαι στο 30 και δώσει 100 θέσεις δηλώσω 30 απο τις 100 περιοχές θα διοριστώ σίγουρα. Στη χειρότερη περίπτωση θα διοριστώ στην 30η επιλογή μου (αν και οι 29 που είναι απο πάνω μου δηλώσουν τις ίδιες περιοχές με μένα). Αν λοιπόν έχω αφήσει το Αγαθονήσι απ' έξω δεν έχει σημασία.
Λογικά δεν μιλαει για την θεση 30. Αλλα αν π.χ. παρουν 600 ΠΕ03 και παρουν 350 τωρα και 350 του χρονου, αν ειναι θεση 275 καλυτερα ειναι να μην δηλωσει τα παντα στην πρωτη φαση αλλα να δηλωση τα παντα στην δευτερη φαση οποτε αυξανεις τις πιθανοτητες για να παρεις μια καλυτερη περιοχη
Αν οι περιοχές δεν έχουν βγεί και για τις 2 χρονιές μπορεί τη δεύτερη να βγούνε μόνο σε νησιά πχ. Δεν υπάρχει νομίζω σιγουριά. Η γνώμη μου είναι πως αν γίνει όλη η διαδικασία σε 2 φάσεις κάνεις τα πάντα για να είσαι στην πρώτη. Δεν ρισκάρεις να πάς του χρόνου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Αν είμαι το νούμερο 30 στην τάδε ειδικότητα και βγάλουν 100 θέσεις δεν είναι ανάγκη να δηλώσω και τις 100. Θα διαλέξω ιδανικά τις 30 ή και λίγο παραπάνω καλύτερες για μένα (απο τις 100). Όλες πρέπει να τις δηλώσει κάποιος που είναι εκτός κατανομής.
Ισχύει αυτό που γράφεις, από τη στιγμή που θα καλυφθούν οι περιοχές που θα ανακοινωθούν όντως δε χρειάζεται να τις δηλώσεις όλες εφόσον είσαι εντός κατανομής. Είχα στο μυαλό μου την διαδικασία για τους αναπληρωτές.
https://www.onlarissa.gr/2021/04/09/kellas-me-makri-gia-diorismo-polyteknon-ekpaideftikon-apo-to-2010/Εύχομαι να μην υπάρξει είσοδος από την πίσω πόρτα....
καταθέτουν ένα νομοσχέδιο και τέλος