0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είσαι στο 1000 θα πέσεις 50. Αυτοι ομως οι 50 αν σκεφτείς οτι μοιράζονται ομοιόμορφα στον πίνακα σημαίνε οτι κάποιος στο 500 θα πέσει 25 θέσεις και κάποιος στο 100 5 θέσεις κτλ
Παλι δεν ισχυει αυτο, αν π.χ. εγω ειμαι θεση 1000 και δικαιωθουν μεχρι το 1000 50 ατομα, δεν με ενδιαφερει ποσοι απο πανω μου αλλαξαν σειρα αλλα ποσοι απο κατω μου αλλαξαν σειρα!Δλδ αν το 978 πηγε στο 600 δεν με αφορα! Οποτε σε νοιαζει στους 150-200 θεσεις απο κατω σου ποσοι θα δικαιωθουν! Γιατι οι περισσοτερες ενστασεις ειναι για ξενη γλωσσα η παιδι δλδ μιλάμε μονο για 3-5 μορια που δεν πανω απο 200θεσεις. Αρα στα 200ατομα που ειναι απο κατω σου το 5% ειναι 10ατομα! Αντε τωρα και μερικοι με παραβολο να δικαιωθουν δεν χανεις πανω απο 15-20 θεσεις και αυτο που λεω το θεωρω παρατραβηγμένο..
Εννοείται. Αλλά επίσης πιστεύω ότι τα λάθη γενικά θα είναι λιγότερα στις πιο ψηλές θέσεις γιατί οι υποψήφιοι είχαν περισσότερα να χάσουν και ήταν πιο προσεκτικοί.
Ναι αλλά το λάθος δεν εξαρτάται μόνο απο τον υποψήφιο. γενικά όπως είπε είπε ο serraios σε νοιάζι αυτοί που είναι απο κάτω σου 150-200 θέσεις και θα δικαιωθούν για πχ ξένη γλώσσα + αυτοί που θα δικαιωθούν τώρα και θα μπούν στους οριστικούς. Σε κάθε περίπτωση αντε να είναι 40-50 στη χιλιάδα. Οσο ανεβαίνεις το νούμερο αυτο θα μειώνεται.
Αναλογα! Αν παρουν 600 ΠΕ03 και ειμαι θεση 750 δεν εχω καμια αγωνια, αν παλι παρουν 900 παλι δεν θα εχω αγωνια!Αν παρουν ομως 730-760 καθε μερα ενα ταμα στην εκκλησια θα κανω
AN τα νούμερα είναι πραγματικά συνάδελφε, με εκκαθαρισμένη σειρά ή χωρίς?Το ένστικτό σου, μετά από την πολύμηνη εμπειρία σου, θεωρείς ότι σειρά 640- (προσωρινού) δηλ 370+ εκκαθαρισμένου από της Ειδικής, ΤΙ πιθανότητες διορισμού μου δίνεις?
Αν πχ πάρει ας πούμε 500 μαθηματικούς.. Θα πάνε και οι 500; Δεν θα αρνηθούν μερικοί; Δεν θα έχουμε απόκλιση 30-40 θέσεις; Δηλαδή να πάρει 500 και να φτάσει ο πίνακας στο 540-550;