0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορική δεν ξέρω αν θα συσταθούν.
Οι κατανομές είναι σχεδόν έτοιμες. Απομένει η δημιουργία κάποιων οργανικών αλλά και πάλι δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταβολή. Άδικα μετράτε και ξαναμετράτε. Τα νούμερα είναι έτοιμα. Και εκατοντάδες να βρείτε επιπλέον δεν αλλάζουν.
Κατανομή μόνο για 5250; Αυτό είναι το σημαντικό.
5250 θεσεις και 35% στη β/θμια; Ψίχουλα δηλαδή. Τζάμπα η αγωνία.
Νομίζω θα πρέπει κοιτάς αν είσαι μέσα σε καλό ποσοστό κάλυψης της ειδικότητας που ανήκεις. Τα άλλα μη σε νοιάζουν.Επίσης έχετε πέσει κοντά κάποιοι εδώ με τις προβλέψεις σας αν και θα δούμε δύο βασικές εκπλήξεις.
Εγώ θα σου κάνω μια ευθεία ερώτηση: γνωρίζεις κατανομές και για τις 10500 θέσεις ή μόνο για τις μισές;
Οι κατανομές δεν έχουν οριστικοποιηθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν αποφασιστεί τα νούμερα. Εκκρεμούν κάποιες ειδικότητες και οι συναντήσεις με τις ΔΟΕ ΟΛΜΕ. Γνωρίζω αρκετά αλλά δεν επιθυμώ να μοιραστώ τις πληροφορίες .Δεν μου επιτρέπεται.
Οι κατανομές δεν έχουν οριστικοποιηθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν αποφασιστεί τα νούμερα. Εκκρεμούν κάποιες ειδικότητες και οι συναντήσεις με τις ΔΟΕ ΟΛΜΕ. Γνωρίζω αρκετά αλλά δεν επιθυμώ να μοιραστώ τις πληροφορίες .Δεν μου επιτρέπεται. Σας έχω πει για πε02.