0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 35-36% στη
Στη
Άρα για τις υπόλοιπες 42 ειδικότητες θα μείνουν 1000 περίπου θέσεις...Στενάχωρα τα πράγματα...
Πρωτα απο ολα η αναλογια δεν ειναι 65-35 ειναι 63.7-36.3% και αν το 1.3% σου φαινεται λιγο, τοτε θα σου θυμίσω οτι το 1,3% στους 10500 ειναι παραπανω απο τα οργανικα σας
Αν και με συμφερει οπως τα λετε ξεχνατε μουσικα καλλιτεχνικα εκκλησιαστικα διαπολιτισμικα και σχολεια πομακων. Μετρατε μονο την γενικη. Και αυτα τα σχολεια κενα οργανικα εχουν. Καπου 1200. Αν παρουν καμια 500;
Σε ευχαριστώ που δεν ξεχνάς να μου θυμίζεις πόσο μικρός είμαι. Σαν δείκτης θετικότητας είμαστε.
Τα κενά που αναφέρετε ΔΕΝ είναι οργανικά, είναι λειτουργικά και αναφερεται ξεκάθαρα στην σελιδα inventory του Υπουργείου. Απλώς για ευνοητους λόγους κάποιοι άρχισαν να τα αναφερουν σαν οργανικά για να δημιουργησουν εντυπώσεις!!!Αυτο επαληθεύεται εξάλλου γιατί τα κενά για μετατάξεις δεν περιλαμβάνουν αυτά τα λειτουργικά κενά...
Νομίζω ότι έχω συνεισφέρει σε πληροφορίες. Άντε να δώσω μια τελευταία για σήμερα . Εκπλήξεις θα έχουμε σε δασκάλους και φυσικούς σε σχέση με τα οργανικά τους.