0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αν μεταπηδησουν χάνω μάλλον την ευκαιρία για τοποθέτηση στη Θεσσαλονίκη. Και φυσικά πολλοί συνάδελφοί μου θα μείνουν απ' έξω.
Δεν πιστεύω ότι θα ενδιαφερθούν πολλοί να μεταπηδήσουν στη γενική. Σκέψου ότι στην ειδική αγωγή δεν κάνουν μάθημα. Είναι εκεί για να στελεχώνουν τα ειδικά σχολεία και να βοηθάνε αν παραστεί ανάγκη. Στη γενική εκπαίδευση θα πρέπει να κάνουν μάθημα και μάλιστα σε ΕΠΑΛ. Όλα έχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά τους.
Επειδή λίγο πολύ γνωρίζω του συναδέλφους διότι είμαστε λίγοι στην τεχνικη εκπαίδευση ξέρω ήδη 3 πάνω από εμένα διορισμένοι σε διπλανούς νόμους που θα κάνουν τη δηλώση μόνο αν βγάλει κενό στη Θεσσαλονίκη! Ε μάντεψε τι θα γίνει! Πέρυσι διορίστηκαν 114 φέτος στα 179 κενά θα χτυπήσουν σχεδόν όλοι καλύτερες θέσεις!!*Επίσης οι περισσότεροι ΕΕΠ ήταν καθηγητές νοσηλευτικής που μπήκαν στην ειδική γιατί τους ευνόησε η μεταφορά προϋπηρεσίας********
Επειδή λίγο πολύ γνωρίζω του συναδέλφους διότι είμαστε λίγοι στην τεχνικη εκπαίδευση ξέρω ήδη 3 πάνω από εμένα διορισμένοι σε διπλανούς νόμους που θα κάνουν τη δηλώση μόνο αν βγάλει κενό στη Θεσσαλονίκη! Ε μάντεψε τι θα γίνει! Πέρυσι διορίστηκαν 114 φέτος στα 179 κενά θα χτυπήσουν σχεδόν όλοι καλύτερες θέσεις!!*Επίσης οι περισσότεροι ΕΕΠ ήταν καθηγητές νοσηλευτικής που μπήκαν στην ειδική γιατί τους ευνόησε η μεταφορά προϋπηρεσίας******** και θέλουν τώρα να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο.
Σχετικά με το θέμα της πενταετίας: Επειδή είμαι διορισμένος σε άλλο φορέα επικοινώνησα μέσω της σχετικής φόρμας του υπουργείου. Μία ευγενέστερη κυρία με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός της πενταετίας στο Υπουργείο Παιδείας. Μου είπε απλώς ότι ο διορισμός στη δεύτερη θα ακυρώσει την πρώτη χωρίς να ξέρει με ποια ακριβώς διαδικασία.
Τα καλοκαίρια εργάζομαι στον ιδιοτικό τομέα; Γνωρίζουμε πότε πρέπει να παραιτηθώ; Πριν την ορκωμοσία ή πριν την ανάληψη υπηρεσίας την 1η Σεπτέμβρη; Και κατ' επέκταση ξεκινάμε να πληρωνόμαστε όταν ορκιστούμε μέσα Αυγούστου ή από Σεπτέμβρη;Επίσης μπορεί κανείς να ξαναποστάρει τις διάφορες διευθύνσεις με τις περιοχές που αυτές περιλαμβάνουν;