0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπαρχουν επιλαχοντες.Απλα, θα διοριστουν λιγοτεροι απο 11.700.
Λάθος! Η διαδικασία θα προχωρήσει με τους υπόλοιπους υποψηφίους μέχρι να εξαντληθεί ο πίνακας. Και μόνο τότε θα διοριστούν λιγότεροι από τους προβλεπόμενους στη συγκεκριμένη ειδικότητα!
Aμε…!
Ίσως στις τεχνικές ειδικότητες... Αν είναι κάποιος ΗΜΜΥ και δουλεύει π.χ. στην Intrac@m, προφανώς έκανε αίτηση για την πλάκα του.
Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα είναι δύσκολα, πολλοί ιδιωτικοί βλέπουν το δημόσιο ως όαση. Κανείς δεν κάνει αίτηση για πλάκα. Αν δουλεύει στην intr@com ή σε όποια intr@com με παχουλό μισθό δεν ασχολείται καν με πίνακες, ΑΣΕΠ, κλπ. αυτά του είναι άγνωστα. Για να κάνει αίτηση κάποιος σημαίνει ότι ψάχνει διέξοδο/εναλλακτική.Ξέρω άτομο σ' εμάς (ΠΕ02) που διορίστηκε ως γραμματέας στα δικαστήρια - θα θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει, νομίζω το 2017 ήταν -, παραιτήθηκε, γιατί διορίστηκε στον ΟΑΕΔ και τώρα θα διοριστεί στη 2ΓΕ.... Να, κάτι τέτοια... Ας είναι, αρκεί να μην μετανιώσουν για τις επιλογές! Καλή τύχη σε όλες και όλους!
Συνάδελφοι ξαναμεταφέρω τις πληροφορίες που μόλις έμαθα. 1. Μου είπε η πηγή που μίλησα οτι θα γίνει ανακοίνωση ονομάτων 2/82. Ορκομωσίες το πολύ μέχρι 18/8Οσον αφορά το πρώτο ρώτησα επίμονα επειδή με αφορά προσωπικά τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ειδικότητες αλλά δεν ήξερε. Προσωπικά εκτιμώ οτι για να τρέξουν για όλους μαζί και να βγούν τα ονόματα πρέπει σήμερα να βγεί η πρόσκληση για τους υπόλοιπους και να δηλώσουμε ως την Κυριακή (το να μη γίνει και τα υπόλοιπα ΠΕ να τρέξουν μετά καταστρατηγεί το οτι τα ΠΕ πρέπει υποχρεωτικά να τρέξουν με αύξοντα αριθμό). Φυσικά το 1 συμφωνεί και με την καταχώρηση των διοριστέων που αναφερόταν στο mail του πατρέα.Όσον αφορά το δεύτερο λογικό για να μην έχουν και τυπικά πάτημα οι της ειδικής.