0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο σενάριο αυτό, ο πίνακας με τα ονόματα θα βγει το αργότερο Δευτερα πρωί. Πρώτα βγαίνει το excel, μετά γίνεται η καταγραφή και μετά το ΦΕΚ διορισμού.
'Ετσι έγινε μετά τον ΑΣΕΠ του 2006 που διορίστηκε ο άντρας μου. Του είχε σταλεί μνμ στο κινητό , (ακόμα το θυμάμαι) Συγχαρητήρια διορίζεστε
Εννοείς πως θα δημοσιευτεί το xl πριν την καταγραφή, τη Δευτέρα? Και δε θα περιμένουμε φεκ για να μάθουμε?Σορυ αν ακουγομαι χαζή,το έχω κάψει μάλλον και υπολειτουργώ..
Ορκωμοσία με φυσική παρουσία.
Το ΦΕΚ σίγουρα δε θα το περιμένεις. Εγώ πλέον αλλάζω γνώμη και θεωρώ αύριο αποτελέσματα, Δευτέρα αποστολή στις διευθύνσεις. Στο υπουργείο δουλεύουν και Σάββατο άμα λάχει. Στις διευθύνσεις όχι.
Το ΦΕΚ σίγουρα δε θα το περιμένεις. Εγώ πλέον αλλάζω γνώμη και θεωρώ αύριο αποτελέσματα, Δευτέρα αποστολή στις διευθύνσεις. Στο υπουργείο δουλεύουν και Σάββατο άμα λάχει. Στις διευθύνσεις όχι.[/quoteΕυχαριστώ trust, μακάρι να έχεις δίκιο! Ευχαριστώ και mtsag!
Λέτε να τρέχουμε την εβδομάδα 9-13 για ορκωμοσία; Όσοι διοριστούν σε νησιά μια δυσκολία θα την έχουν με εισιτήρια και διαμονή κτλ.
Κυκλοφορεί στο fb πως Δευτέρα θα σταλούν ονόματα στις διδε , αυτοί θα κάνουν τις απογραφές των διορισθέντων στο μητρώο και μέχρι την Παρασκευή (!) θα βγει το ΦΕΚ με τα ονόματα. Και δηλώσεις περιοχών γύρω στις 20/8. Υποτίθεται πληροφορίες από κάποιον που μίλησε με δευτεροβάθμια. Ακραίο δεν σας φαίνεται?? Χρονικά εννοώ. Θα αρχίσω τα χάπια
Επειδή μόλις το διάβασα και γω. Ερωτηματικά πολλά. Οι πληροφορίες του είναι λέει από διδε. Κυριακή Δευτέρα θα σταλούν στις διδε. Μέχρι Παρασκευή το ΦΕΚ. Δεν θα μάθουμε λέει τα ονόματα παρά μόνο μέσω ΦΕΚ. Προφανώς αυτό δεν έγινε στην ειδική και μου φαίνεται περίεργο. Και φυσική παρουσία για ορκωμοσία.
Στην ειδικη παντως τα ονοματα ανακοινωθηκαν ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ στις 5/8, και το ΦΕΚ βγηκε στις 19/8...