0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλιώς Τρίτη ή Τετάρτη;
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς: Έστω ότι στην αίτησή μου βάζω μία επιλογή και δεν διορίζομαι. Αν εκείνος που θα διοριστεί δεν δεχθεί τη θέση, υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν σε δεύτερη φάση ή θα μείνει η θέση κενή;
Στις άλλες προκηρύξεις Ασεπ οι πίνακες ισχύουν για 2 χρόνια. Αν κάποια θέση στο διάστημα αυτό μείνει κενή καλούν τον επομενο. Γιατί εδώ αμήν ισχύσει το ίδιο;
Δεν είναι το ίδιο με τους υπόλοιπους διαγωνισμούς. Στους υπόλοιπους κάνουν πχ 1000 άτομα αίτηση για 10 θέσεις στην πχ Πυροσβεστική. Εστω οτι εσυ είσαι το 10 και εγώ ο 11 στην κατάταξη. Αν λοιπόν εσύ δεν πας θα καλέσουν εμένα που είμαι το επόμενο νούμερο και όλα καλά. Δεν αδικείται κανένας. Στους εκπαιδευτικούς έστω ότι είμαστε πχ στους ΠΕ86 πάλι τα νούμερα 10 εσύ και 11 εγώ. Έχει 1 θέση Θεσ/νίκη και 1 θέση καστελόριζο. Τις δηλώνουμε και οι δύο. Πιάνεις εσύ την θεσσαλονίκη και εγώ παω καστελόριζο. Αν εσύ δεν παρουσιαστείς ποιός είναι ο επόμενος; Θα καλέσει τον πρώτο που δεν διορίστηκε και έχει δηλώσει Θεσ/νίκη; Μα αυτός μπορεί να είναι στη θέση 200. Θα πάει λοιπόν θεσ/νίκη αυτός που είναι στη θέση 200 και εγώ που είμαι στη θέση 10 θα παραμείνω καστελόριζο; Δεν γίνεται λοιπόν. Ο μόνος τρόπος θα ήταν να ξανατρέξουν οι διορισμοί το οποίο επίσης δεν γίνεται. Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν μπορεί ούτε είναι απλό να καλέσει τον επόμενο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εύκολα είναι τι σόι έλεγχος χρειάζεται αφού τρέξει το σύστημα. Τα πάντα δεν είναι αυτοματοποιημένα; Ακόμη και η εισαγωγή δεδομένων. Είναι σαν να κάνω εγώ πράξη στην αριθμομηχανή τσέπης 3+8 = 11 και μετά να χρειάζεται και έλεγχος. Να το επαναλάβω, ναι. Αλλά έλεγχος που θα πάρει όλο το ΣΚ;