0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αξίζει να μπλέξει με το δημόσιο και την αναπλήρωση, κατά 99.99% το σύστημα θα αλλάξει. Στην αναπλήρωση θέλει προσοχή γιατί θα υπάρχει αποκλεισμός αν δεν παρουσιαστεί ή παραιτηθεί. Όταν βγουν οι πίνακες και ανάλογα με τη σειρά που θα έχει θα είναι ευκολότερο να πάρει την απόφαση, αν δουλέψει θα προσθέσει στην καλύτερη περίπτωση +30 μόρια προϋπηρεσίας και θα φτάσει στα 128 μόρια με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να είναι στις πρώτες 600 θέσεις για να ελπίζει σε διορισμό στο μέλλον (το 2025 )
Ο Μπράτης έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν ήδη νέο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση και έχει καλέσει την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ να κάνουν τις προτάσεις τους.
Απο που ορμώμενος κρινεις οτι θα αλλαξει;
Καλησπέρα συνάδελφοι.Πως λέτε να κινηθούν οι πίνακες στους μαθηματικούς;
Καλησπέρα συνάδελφοι,Έχω κάνει ένα πίνακα στον οποίο έβαλα την πραγματική προϋπηρεσία των μαθηματικών 2019-2020, έκανα επί 2.5 τον βαθμό πτυχίου αφαίρεσα τα μόρια από το ΑΣΕΠ. Δεν έβαλα την προϋπηρεσία του 2018-2019 για αυτό του 19-20 την έκανα επί 2. (υπόθεση που εμπεριέχει σφάλμα) Έκανα επίσης διάφορες υποθέσεις για μεταπτυχιακά Lower κτλ. Για παράδειγμα είδα τα μεταπτυχιακά τον δασκάλων που είναι 23% στον πίνακα χωρίς τα άτομα της Ειδικής και τον νηπιαγωγών περίπου 20%. Άρα υπέθεσα ότι κάπου εκεί είναι και των μαθηματικών (υπόθεση που επίσης εμπεριέχει σφάλμα) . Επίσης αφαίρεσα 421 άτομα από τον γενικής που διοριστήκαν από την ειδική. Υπολόγισα και κάποια διδακτορικά από τον μηδενικής και κάποιους που ενδέχεται να έχουν υψηλά μόρια με μεταπτυχιακο, ξένες γλώσσες κτλ. Το αποτέλεσμα:Κάποιος με 51 μόρια είναι στο νούμερο 1350 (αυτός είμαι εγώ) με τους ειδικής μέσα, χωρίς τους ειδικής 929. Άντε να δούμε πόσο σωστός θα βγω!Ακόμα και έτσι είναι πολύ δύσκολο να γίνει εκτίμηση βάσης αναπλήρωσης και για αυτό θα αποφύγω να το κάνω. Με αυτά τα δεδομένα όμως καθένας μπορεί να κάνει την εκτιμησή του. Αν κάποιος συνάδελφος έχει να κάνει κάποια παρατήρηση σε αυτά που έγραψα σχετικά με την μεθοδολογία μου, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
γιατί 421 και όχι 358 (οι ΠΕ03) που θα διοριστούν στην Ειδική?